Miami 12.-21.10 Golwell ColorZoom 2011

Goldwellin värimaailmanmestaruudet ratkottiin tänä vuonna Jenkkilän Floridan Miami Beachilla.

Hiuspisteen Laura, ja mallinsa Karoliina Haimi (monien mutkien kautta) edustivat sarjassaan Suomea ja Viroa, ja ennen kaikkea, Lehtomäen Hius- ja Kauneuspistettä.

Miamissa nähtiin, kisojen lisäksi paljon kalliita veneitä, lisää kalliita veneitä…ja vielä lisää kalliita veneitä. Muutama mukavan näköinen pikku huvila, alligaattoreita ja kymmenittäin silikonirintoja. Nuoruus, kauneus ja vauraus tuntuivat olevan ainoaa oikeaa valuuttaa. Diskoihinkin nätit ja nuoret pääsivät ilmaisiksi. Vanhat joutuivatkin sitten pulittamaan sievoisen summan taaloja samasta ilosta.

Hotelliin tullessa jäimme miettimään, että kohdistuiko hotellin johdon epäluulo suomalaisiin vai kampaajiin, kun laittoivat meille kaikille n.900 taalan varauksen luottokorteillemme. Mehän olisimme voineet jotain rikkoa tai jättää drinkkejä maksamatta tms…Hotellihuoneet siis oli jo kaikilta maksettu! Onneksi ihana oppaamme Eki otti kaikkien varaukset, siis meitä oli 34 henkeä!) omalle luottokortilleeen. Vähän toista on luottorajatkin siellä Suuressa Jenkkilässä kuin meillä..Ilmeisesti?

Laura suoriutui kisaurakastaan arvosanalla loistava +. Kaikki meni nappiin. Vaikka 1 värikin puuttui, eikä käytössä ollut ”tulkkeja”, kuten monilla muilla oli. Tuomarit vaan laittoivat kilpailijat aivan väärään järjestykseen, meidän mielestä. No, sijanumero 7 siinä kisassa on jo loistava saavutus. Mutta meille jäi kyllä hiukan hampaankoloon pureskeltavaa ja nieleskeltävää..

Kilpailijan ja mallin tuuletukset olivat ihan maailmanluokkaa, ja Suomi-bileet muutenkin melko huomattavat ja äänekkäät sitten myöhemmin illalla. Palkintojenjaossa jaettiin kansalliset palkinnot, ja Lauran oma sai aikamoista kyytiä Miamin yössä. Mutta hyvää huolta siitä koitettiin pitää. Kaikki porukalla. Silti onnistuttiin se hetkeksi kadottamaan, mutta onneksi se olikin ollutkoko ajan varmassa tallessa. Vaikkei meistä sitä kukaan tainnut muistaakaan…Huh! Hetken jo mietittiin, että mikä pytty tai pysti sieltä kähvelletään mukaan.,sillä olisihan se ollut melko noloa palata kotiin ilman palkintoa!

Kilpailujen aikaan Outi joutui haastatteluun, jossa kone kyseli ja kuvasi asioita. lopputulos näytti ja kuulosti lähes kammottavalta, mutta asia tuli varmaan selväksi: Koemme Hiuspisteessä Goldwell Color Zoom-kisan erittäin tärkeäksi ja aijomme osallistua edelleenkin. Ja jäihän meille vielä vähän näytettävääkin ensi vuodelle..

Sitten opiskeltiin ensi vuoden GW-muotia, joka on nimeltään fasciNATURE. Ihania värejä ja linjoja tiedossa!! Jopa vihreää nähtiin taas hiuksissa pitkästä aikaa. Eikä niitä minikreppirautojakaan kannata vielä mihinkään hävittää.

Kilpailujen ja opiskelujen ohessa käytiin kunnon luokkaretkityyliin retkeilemässä vähän siellä sun täällä, ja sitten tietysti shoppailemassa. Ja shoppailemassa. Ja shoppailemassa. Huh! Onneksi siträ shoppailua rajoitti tiukka aikataulu, lentokilot ja luottokorttien rajallisuus.

Ensi vuonna tämä suurenmoinen tapahtuma järjestetään Lontoossa. Ja toivottavasti sielläkin nähdään Hiuspisteläisiä kilpailemassa. Mutta ensin täytyy osallistua, ja voittaa monta muuta hyvää työtä Suomen ja Viron karsinnoissa. Mutta suunnittelu on jo käynnissä..