Hulvattoman Hauska Hässäkkä 2011

Uotisen Jortsua lainatakseni kyllä oli "melkoisen muhevaa menoa"! On se niin ihmeellistä millä innolla aletaan puuhaamaan viikkoja, tai oikeastaan kuukausia aiemmin peruukkien ja vaatteiden parissa...tai no, mitä ihmeellistä siinä nyt on kun tiedossa on kuitenkin vuoden kohokohta! Mutta jos menis itte asiaan välillä ettei tarinosta tule toisintoa Uma Aaltosen "Eka kerrasta" tai Juha Vuorisen "Juoppohullunpäiväkirjasta"!

4.11.2011 perjantai Aamusta jo kihelmöi vattanpohjassa. Päivä oli ainakin olevinaan kiireinen: kampauksia, meikkejä jne.. tunnelma oli " katossa" puoli kasin maissa, kun rivissä odoteltiin vieraita paikalle. Ja kyllähän niitä tulikin, eikä tässä kohtaa oltu vielä edes käyty Aulan baaritiskillä, jotta voisi sanoa että olisi nähnyt kaiken kahtena.. :P ...ei vaan, kyllähän me aina työt hoidetaan sivistynesti.. ;)

Ohjelmassa oli antoisan vuoden kilpailumenestyksen esittelyä ja kaikki tämän vuoden ihanat mallit paikalla. Kerttukin piti totuttuun tapaan todella piiiiitkän esitelmän Lontoon World Skills kilpailumatkasta. On se hauskaa että kun Kertun päästää vauhtiin niin loppua ei tule... ;)

Olihan meillä paikalla teeveestä tuttu "julkkis" Tommi Ruskomäki Goldwellilta juontamassa iltaa. Jos joku ei vielä tiennyt, niin Tommi muuten "taikoo" hiuksia Liviltä tulevassa Leenan Tyylitiimi ohjelmassa. Hyvä Tommi ja hyvä Goldwell! ;)

Taas sai jännittää tänäkin vuonna että mitähän sitä on tullut vuoden aikana tehtyä, mistä kunniamainta tänä vuonna? Kylmä hiki otsalla hermostuneesti seisoin rivissä näpläten etutukkaani... jota ei muuten edes ole! ...viime vuonna käsiraudat!!! Mitähän tänä vuonna: VUODEN LEIPURI! Jee, kyllä mulla onkin pullat hyvin uunissa! ...hiukan pelkasin jotakin vuoden ratsastaja titteliä.. Älkää siis käsittäkö väärin, kyse olisi siis ollut ihan oikeista hevosista... tai poneista...mutta se olisikin taas ihan oma tarinansa. Olihan meitä muitakin: Vuoden Muuttaja, Vuoden Urhelija ( Heli kunnostautui kengänheitossa), Vuoden Todellinen Pahis yms.. Ja Vuoden Ihanin: Outi ( Ei ollut kehdannut kirjoittaa itselleen Diplomia ;))

Ilta jatkui hulvattoman hauskan shown merkeissä, paikalle saapui ABBA, Dolly Barton, Donna Summer ja monen monta muuta huippuesiintyjää. Illan lopuksi esiintyi huikea Neuman, joka totisesti "antoi kaikkensa". Kyllähän miekin sitte virallisen osuuden jälkeen eksyin sinne baaritiskille, se se on vasta villipaikka...kummaa joumaa siellä myydään, ihan vaan parin tuopillisen jälkeen alkoi näin 44-vuotiaan ( virallisesti 25-vuotiaan...) fossiilinkin jalka vetämään parketille. Lanne notkeana ja hyvin rytmitajuisena ( ainakin omasta mielestään) pistin parastani. Ei meinannut parkettikaan aina riittää...melkein voisi sanoa Tanssit Tähtien kanssa, ehkä kuitenkin "tähteiden kanssa" :P Pääasia että kuitenkin KIVAA OLI!

Jännityksellä ensivuoden hässäköitä odotellen,
Eija

Ps. Meinasi ihan unohtua, illan aikana julkaistiin meidän ihana "tyttökalenteri", jonka myyntitulot lahjoitetaan lasten ja nuorten psykiatriselle poliklinikalle syömishäiriöisten auttamiseksi. On huippu juttu olla mukana auttamassa! <3