Hiuspisteen "tyttökalenteri"!!

Saatattekin jo tietää, että Hiuspisteeltä voit tällä hetkellä ostaa ihan supermegahienoa "Hyväntekeväisyys Tyttökalenteria". Kaikkeen me ihan oikeesti lähdetäänkin mukaan..toiset hullut ihan vapaaehtoisesti, ja toiset vähän hmmmm...sanoisinko pienen mietinnän jälkeen. Kukaanhan meistä ei ole mitään malleja, ei läheelläkään. ;D Mutta toisaalta tosi hyvältä me silti näytetään, sanoisinko jopa että paremmaltakin.. ;) Joskus joku on jopa ollut sitä mieltä että meille otetaan työntekijöitä ihan ulkonäönperusteella.. mikä ei tietenkään pidä paikkaansa. :D

Mutta mikä sai siis meidät "epämallit" lähtemään tämmöiseen juttuun. Ideahan lähti ihan puhtaasti asiakkaan heittämästä kommentista, jonka innoittamana oli kiiltävä latexessu, latex hanskat, sekä hmm...vähän erikoisen muotoinen värinlevityspullo ( joka on muuten oikesti tosi kätevä..).. :D Kommenttihan meni suurinpiirtein näin: " Miksi ette te tee semmoista Hiuspisteen tyttökalenteria kun sulla on jo asukin valmiina.." Noh, eihän hullua tarvitse kahta kertaa yllyttää kun se jo innostuu.. mutta kalenterin nähneethän (ja toivottavasti ostaneetkin) jo tietääkin että latex varusteet sai kuitenkin vielä tällä kertaa jäädä.
Kuvauspäiviähän meillä oli siis 3, joista ensimmäisestä en oikeastaan tiedä muuta kuin että ne järjestetiin Kouvolan Seudun Ammattiopistolla, ja sieltä tuliaisena oli ihan superhienoja kuvia.

Toinen kuvauspäivä vietettiin kesäisenä päivänä helsingissä. Goldwell lainasi sopivasti meille tiloja kaunistatumiseen, jonka jälkeen osa porukasta suuntasi Rautatieasemalle. Outi oli Vr:llä niinkin uskottava konnari että sai vastailla milloin mihinkin junailu aiheisiin kyssäreihin. Ja allekirjoittanut odotti sillä aikaa kiltisti pötköttäen junalaiturilla kaiken hiekan ja eritteiden keskellä.. Niin tosiaan, minä siis otin helsinkipäivän kuvat ja siksi makoilin laiturilla, enhän minä muuten..
Yllättävän nopeasti muuten täytyy pikkiriikkiset muistikortit superisoilla kuvilla, tämmöinen blondimainen huomio tähän väliin. Tästä johtuen ajateltiin Roosan kanssa leikkiä romaniankerjäläisiä ja laittaa leiri pysyyn rautatieaseman lattialle.. muuten ihan hyvä, mutta ei tullut mieleen että voi olla avustukset aika tiukassa jos sylissä on ihan uusi läppäri, järjestelmäkamera, uudet hienot matkapuhelimet, tyypeillä tukat ja meikit viimeisen päälle hienona, ja irtoripsetkin vielä. Ei meistä ainakaan kerjäläsiksi taida ihan heti olla...

Junilta sitten kiireellä suomen eduskuntatalolle. Sillä meitä jo odottelikin ihan kumma mielenosoitusjoukko. Joku pelottava pahisrikollinenkin oli sinne tullut hengailemaan.. Tosin vähän taisi olla laiskanpuoleisia mielenosoittajia, koska persujen kansanedustaja oli joutunut varta vasten tulla kääntämään kyltti ja lukemaan että mikähän olisi mielenosoituksen aihe. Onneksi sentään oli kanssamme samaa mieltä asiasta... ja siis tästä kuvastahan voi siis pongata minkälaisia hiippareita siellä hengaili ja minkä puolesta.

Oli taxikuskilla vähän ihmettelemistä kun tämä samainen outo porukka suuntasi kauppatorille. Sieltä sitten lautalla Suomenlinnaan. Matkalla vähän jännitettiin alkaako satamaan, mutta onneksi meillä oli mukana Hiuspisteen oma Noita LauraV. Joka oli jo aamulla manannut sateet kauas pois. Laura on kuulemma hyvä noitumaan sateita... Jostain kumman syystä meidän porukka sai täälläkin ihan ekstrahuomiota.. Sattaa tietty johtua siitäkin että Laura vaihtoi hääpukuun keskellä tietä.. Tai ehkä siitä että sulhanenkin oli selvästikin nainen miehen vaatteissa.. Sai kuvaajakin vähän kilpailijoita, olisi kyllä hieno nähdä millaisia kuvia ne muut sai siellä aikaan.

Viimeinen, muttei vähäisin Helsinkipäivän kuvattava PahisAnu oppi ihan uuden lauseen.. olikohan se että "tää olikin jo tässä" vai että " No ni, valmis tuli." :D Ja kuvaaja siihen että "johan tässä onkin jo 5 kuvaa otettukin".. ;) Hienosti Anu veti kyllä. Tähän väliin tulikin mieleen että ihan pakko kehua meitä taas! Ihan mielettömiä työkavereita mulla on kyllä! Kaikki lähti tosi hyvin mukaan projektiin ja ihan mielettömällä fiiliksellä jälleen. Ja upean näköisiä tytöt oli kyllä, ihan jokainen!

Viimeinen kuvauspäivä, Kouvola. Tämäpä olikin sitten kaikken "vauhdikkain" kuvauspäivä, siinä ei kauaa juttuja mietitty. Sari pääsi ensimmäisenä hommiin, ja paikkakin löytyi läheeltä, Hiuspisteen takapihalta. Taksiautokin näytti jotenkin tutulta. Ja onhan sitä saatettu oikeastikin vähän niinku Taxinakin käyttää, milloin mihinkin.. ;) Välillä on kyyditelty vaikka mikälaisia päitä (joillain on jopa ollut koko vartalokin), kaikenlaista pinniä ja purkkia, sointinta ja soittajia ja mitä vielä... :D Audi ansaitsi oikestikin  jonkun Hiuspisteen Vuoden Taxi palkinnon! :D

Seuraavaksi "The Taxi" ja pari muuta autoa hurautettiin Uttiin, ABC:lle. Tiina ajoi muuten tosi hyvin, vaikka ei silloin vielä kilometerejä kauheasti ollutkaan takana. Mutta Tiina onkin saannut oppinsa hyvältä opettajalta.. ;) ..ja onhan se muutenkin aika hyvä monessa jutussa. Vaikka onkin niiiiin pieni ja hoikka että meinasi Rinteen Jarin lainaamat lentäjänvaatteet ihan tippua yltä.. vaikkei nekään ihan mahdottoman suuret olleet.

Utista sitten suoraan KYMPElle, eli Kymenlaakson Pelastuslaitokselle. Hieno laitos kun laski meidät sinne kuvailemaan, ja lainasi minulle ja Kepalle vaatteetkin. Eipä tarvinnut ihan alasti olla... muuten oltais oltu.. ;) Kertulla oli mulle ihan loistava kuvausehdotuskin: Meneppä Heli tuonne tankoon roikkumaan pää alaspäin niin sitten kuvataan.." Joo-o.. menenhän mie, helposti..  Hauska laitos muutenkin, ensin paikalla ei ole ketään, ja kun tulee naisia paikalle, jostain ne vaan ilmestyy tekemään jotain hommia. :D Kerttu pääsi siis leikkimään stetoskoopilla ihan ambulanssiin.. jostain syystä meille ei annetu mitään ruiskuja tai defibrillaattoreita tai muutakaan vaarallista, potilaan onneksi... mutta  kysymys kuuluukin, kuka olikaan se mystinen potilas siinä kuvassa..?

Viimeisenä sitten paineltiin metsään. Suoraan metsään, kulkematta lähtöruudun kautta. Ihankun kirjottajaa alkaisi vähän väsyttää... :D En tiedä mistä toikin nyt tuli mieleen.... Eija on muuten aika hyvä imitoimaan tikkaa tai palokärkeä!! Kysykääpä siltä joskus niin se varmaan mielellään näyttää.. :D Tai jos ei näytä niin pyytäkää multa yksi hieno kuva niin minä voin näyttää...  Eija olisi halunnut täällä alkaa ihan tosissaan ja oikeesti riehumaan moottorisahan kanssa, mutta onneksi ei saanut siihen lupaa. Nyt on kaikki raajat ja varpaat tallella. Mallilla, sekä kuvaajalla..

Kiitos:
Goldwell,
KYMPE, VR, KSAO,
Derek Latham

Ja meidän ihanat tytöt!

Apu menee siis Lasten ja Nuorten Psykiatriselle poliklinikalle, syömishäriöisten auttamiseen.

Mitähän kivaa projektia seuraavaksi keksitään,

Heli