Ongelmana hiusten hankalat kasvusuunnat?

Yksi yleisimmistä ongelmista, jonka kanssa kuulemme asiakkaidemme taistelevan, on hiusten kasvusuunnat.

Usein pyörre avaa takaraivon kohdan joka suuntaan, ettei toivoakaan saada sitä kauniisti. Monesti otsatukan kohdalle tulee pyörre, mikä estää esimerkiksi kauniin otsatukan leikkauksen. Miehillä usein edessä tai sivuilla kasvaa hiukset juuri väärään suuntaan. Ja kaikista yleisin ongelma naisten hiuksissa: Ne eivät kohoa, ei millään.

Tätä ongelmaa olemme yrittäneet ratkaista monella tapaa: tuotteilla, hiustenlaittovinkeillä yms. Kuitenkin kuulemme jatkuvasti epätoivoa hiustenlaiton kanssa.
Siksi olemme jatkaneet avun etsintää, jotta saisimme teille unelmienne hiukset. Etsintä tuotti tulosta ja nyt olemme saaneet käyttöömme Form3D-rakennekäsittelyn!


Tällä käsittelyllä hoidetaan huonot kasvusuunnat ja litteys pois. Saamme luotua tyveen kohotusta ja volyymia, liikkuvaa rakennetta, lisää muotoiltavuutta, suoruutta tai kasvusuuntien kääntämistä. Käsittely tehdään juuri sinne, missä sinulla on ongelmakohta! Käsittelyn voi tehdä koko päähän tai osapäähän.
Vaikutus kestää jopa 4-6viikkoa.

Pystymme siis vaikuttamaan "näkyviin" hiuksiin, siksi käsittely suositellaan tekemään 4-6viikon välein. Hiusten kasvaessa käsitelty hius kasvaa pikkuhiljaa pois tyvestä, jolloin uusi tyvi kasvaa vanhaan suuntaan ja vaatii uuden "kasvusuuntien muutoksen".
Lähtötilanne ennen käsittelyä. Ongelmana vahva pyörre.


Käsittelyn jälkeen pyörteen kohta on ollut asiakkaalle kotona paljon helpompi.


FORM3D-rakennekäsittely + leikkaus NYT 57-77€!
Viikolla 21 kaupanpäälle Wet Brush-harja!

Suositut tekstit