Asiaa meikeistä ja kasvohoitotarjouksia

Emani-meikit ovat ihania, aitoja vegaaneja mineraalimeikkejä.


Koska mineraali-nimitystä ei ole suojattu, sitä saa käyttää lähes mistä vaan meikistä. Emanin meikit kuitenkin ovat niitä oikeita, aitoja mineraalimeikkejä. Asiakkaan näkökulmasta katsottuna on todella hankalaa tunnistaa mitkä nyt sitten ovat niitä aitoja ja mitkä eivät. Tähän kuitenkin uskaltaisin heittää pienen ohjeen: Hinta kertoo paljon. Laadukkaammat raaka-aineet ovat yleensä kaikessa hieman hinnakkaampia.

Emanin meikit EIVÄT sisällä mitään turhia täyteaineita (esim.talkkia), joita useimmiten meikit sisältävät. Tästä johtuen Emanin meikkejä voi käyttää huoletta esim. urheillessa, sillä ne eivät tuki ihohuokosia! Mulle ainakin ihan pelastus, sillä en tykkää pestä meikkejä pois urheilun ajaksi :)



Kyseiset laadukkaat mineraalimeikit ovat melko peittäviä ja siksi niitä ei kulu niin paljoa kuin ns. tavallisia meikkejä. Suosittelenkin aloittamaan meikkipohjan teon todella pienillä määrillä tuotteita. Nämä meikit reagoivat ihon lämpöön, mikä saa meikit asettumaan todella kauniisti iholle sekä tekee niistä ihanan kestävät. Vaikka tuotteet ovat peittäviä, niistä jää mielettömän kaunis hehku iholle.

Näin kesän lähestyessä haluan kertoa vielä yhden hyödyllisen plussan Emanin meikeistä: Lähes kaikki sisältävät suojakertoimen 17!


Mutta mitenkäs ne arvet, epäpuhtaudet, juonteet yms. pienet ongelmat kasvoilla? Niitä ei välttämättä hyvät meikitkään pelasta...  Niihin meillä on nyt tarjouksessa Green Peel-hoidot!

Green Peel-hoidot ovat yrttisyväkuorintahoitoja. Niitä löytyy kolmea eri vahvuutta riippuen ihon tarpeista:


Green Peel Fresh Up-hoito on yrttisyväkuorinnoista kevyin. Se sopii parhaiten hieman samean ihon kirkastukseen ja mikäli epäpuhtauksia on aika vähän. Tämän hoidon yhteydessä voi myös tehdä mekaanista puhdistusta. Tämä on Green Peel-hoidoista "hemmottelevin" ja se kestää 1h 15min. Tämän hoidon jälkeen iho on kauniin kirkas ja epäpuhtaudet puhdistettu. Hoidon jälkeen saa meikata normaalisti, mutta kahteen päivään ei saisi hikoilla.
TARJOUSHINTA NYT 80€ (norm.97,40€)

Green Peel Energy-hoito on keskivahva hoito. Tämä hoito sopii erinomaisesti epäpuhtaalle ja samealle iholle, mikä kaipaa jo enemmän puhdistusta ja kirkastusta. Ihon ei kuitenkaan tarvitse olla epäpuhdas, jotta tämän voi tehdä, sillä tämä toimii loistavasti esim. juonteikkaalle ja tehokkaampaa kasvohoitoa tarvitsevalle henkilölle. Hoito kestää 1h 15min ja se kirkastaa tehokkaasti ihon väriä ja saa sen näyttämään kuulaammalta. Hoidon jälkeen saa meikata normaalisti, mutta kahteen päivään ei saisi hikoilla.
TARJOUSHINTA NYT 120€ (norm.145,40€)

Green Peel Classic-hoito on näistä vahvin ja tehokkain hoito. Tunnin mittainen kuorintahoito sopii esim. aknearville, juonteille, epäpuhtaalle iholle ja tehokkaaseen kirkastukseen. Tämä hoito on supertehokas, joten ei hoidoistamme se hemmottelevin. Hoidon aikana tehdään vahva kuorinta ja se jätetään vielä naamion tavoin vaikuttamaan, jotta saadaan mahdollisimman tehokas vaikutus. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa muutaman päivän ajan ja ihon uusiutumisesta johtuen voi tulla voimakasta hilseilyä. Viiden päivän kuluttua tästä hoidosta tehdään jälkihoito, jolla saadaan viimeiset hilseilyn merkit loppumaan. Jälkihoito on ihanan rentouttava naamioineen ja hierontoineen. Varsinaisen hoidon ja jälkihoidon välissä ihoa ei saa kastella, ei saa saunoa, hikoilla tai mennä todella likaisiin/pölyisiin paikkoihin. Tässä välissä ihoa saa hoitaa Schrammekin kosteusvoiteella, kasvovedellä ja punoitusta rauhoittavalla bb-voiteella. Vain silmiä ja huulia saa meikata normaalisti.
Tämän hoidon voi tehdä myös vartalolle, esim. raskausarville.
TARJOUSHINTA 180€ (norm.208,10€) hinta sisältää ensimmäisen hoitokerran 1h sekä hemmottelevan jälkihoidon 1h.

 GREEN PEEL-tarjoushinnat ovat voimassa 16.5 asti, joten varaa aikasi pian!

Kaikkia näitä hoitoja voidaan tehdä sarjahoitoina.

Tarkemmat kotihoito-ohjeet saat Anniinalta hoidon yhteydessä.