Elina:Urheiluhierontaa ja upeitä ripsiä

Urheiluhierontaa ja upeita ripsiä

Tunnetko jo Hius- ja Kauneuspisteen Elina Pessan? Elina on Suomen Urheiluhierojaopistolta vuonna 2010 valmistunut koulutettu hieroja, joka taitaa myös volyymi- ja klassisten ripsien pidennysten salat.




Ripsienpidennykset Elina tekee laadukkailla ripsikuiduilla, joita löytyy eri pituuksista ja kaarevuuksista kattava valikoima. Liimana on tällä hetkellä vain ammattikäyttöön myytävä Dynamic HS-12, jolla on takuuvarma pitävyys ja se sopii myös herkille silmille. Tuotteita päivitetään aina sitä mukaan, kun uusia ja tehokkaita tuotteita saapuu markkinoille.





Elinan palveluvalikoimaan kuuluu erimittaisia hierontoja ja aina ennen käsittelyä käydään asiakkaan kanssa läpi, millaista apua häneltä kaivataan. Joskus voi olla niskat jumissa, joskus jalat tai kädet, joskus alaselkä. Joskus sitä vaan kaipaa rentoutusta. Intialainen päänhieronta voi myös yllättää positiivisesti!


Tänä päivänä halutaan antaa, ja saada, aineettomia lahjoja. Hierontalahjakortit ovatkin nousseet valtaisiaan suosioon, kun halutaan muistaa ystävää tai sukulaista, mutta ei haluta kuormittaa lahjan saajan kotia millään ei-toivotulla tavaralla. Lahjakortin ostajan ei tarvitse miettiä, millaista hierontaa lahjan saaja tarvitsee, vaan sen hän saa sitten päättää ihan itse, keskusteltuaan Elinan kanssa asiasta.
Nyt myös Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen valikoimista löytyy suosittu kuumakivihieronta! Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoito, joka auttaa myös silloin kun hierottava ei siedä voimakasta lihasten manipulointia. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa. Hoito aktivoi lymfanesteiden ja verenkiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja. Hoito tehdään n. 50-55 asteisilla kivillä, joten jos yhtään epäröit, sopiiko hoito juuri sinulle tai jollekin lähimmäisellesi, voit aina soittaa meille ja kysellä lisätietoa hoidosta, kuin hoidosta!

 Ilmat kylmenevät ja kirpeä pakkanen kylmettää vartaloa, siispä tässäpä olisi erinomainen, lämmin lahjaidea vaikka jouluksi!

 Elina on tällä hetkellä iloisen pyöreä vatsan seudulta, eli siis perheenlisää on ensi vuoden alkupuolella tiedossa. Mutta ei hätää, Elina palvelee asiakkaitaan niin pitkään kuin on mahdollista, ja on osa-aikaisesti palaamassa mahdollisimman pian takaisin työhönsä.



Tervetuloa Elinan palveltavaksi!
