Ainutlaatuista luonnonkosmetiikkaa [comfort zone]


Kosmetologimme Anniina sekä kosmetologiharjoittelija Pinja olivat eilen kouluttautumassa Kirkkonummella, Långvikissä. 
Paikka oli aivan upea ja koulutuspäivä kokonaisuutena todella mielenkiintoinen sekä inspiroiva. :)
Tervetuloa kurkkaamaan minkälainen päivä meillä oli kyseessä! 


Koulutuspäivä oli 6 tuntia pitkä, ja päivä hurahti todella nopeasti. Saatiin nauttia myös Långvikin mahtavista ruokatarjoiluista. Koulutus oli järjestetty englanniksi, joten korvat tarkkana sai olla koko päivän! Päästiin hyvin tutustumaan [comfort zone] sarjaan ja testailemaan uutuksia.

 Tuotesarja

[ comfort zone ] on täydellinen sarja, joka sisältää kauneushoitoja, hoitomenetelmiä ja laadukkaita hoitotuotteita. Nämä elementit luovat jokaiseen [ comfort zone ] hetkeen ainutlaatuista hyvää oloa. [ comfort zone ] on ylellinen kokemus aisteille, ja siinä yhdistyy intohimo kauneuteen. [ comfort zone ] elämäntapa perustuu siihen, että jokainen hetki on kallisarvoinen ja paras mahdollinen.

Jatkuvan menestyksen ansiosta sarjaa on pystytty kokoajan kehittämään, painottaen tietoa itämaisesta, hellävaraisesta ja luonnollisesta lähestymistavasta. Sarjan ulkoasu on tehty hyvin yksinkertaisella mutta tyylikkäällä maulla.
  
Yritykselle on tärkeää kehittää tuotteita, jotka kunnioittavat luontoa sekä kestävää kehitystä. Tämä vaatii jatkuvaa sitoutumista kaikilla osa-alueilla. Näistä ovat esimerkkeinä sertifioitujen raaka-aineiden hankinnat, kierrätettävät pakkaukset ja monikäyttöiset oheismateriaalit sekä kalusteet.
 
Jokainen tuotelinja on turvallinen, tehokas ja miellyttävä kaikille aisteille.

[ comfort zone] sarjan menestyksen takaa jatkuva tieteellinen tutkimus- ja kehitystyö. Tämä on koko [ comfort zone ] sarjan vahvuus.

Uuden tuotteen suunnittelun lähtökohtana on tyytyväinen asiakas. Tähän päämäärään päästään tutkimalla luonnollisten raaka-aineiden ominaisuuksia, turvallisuutta sekä niiden vaikutuksia iholla.


 
[comfort zone] tuotteet myös meiltä

Myös meiltä Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteeltä löydät muutamia [comfort zone] tuotteita.  Hyllystämme löytyy sacred nature- luonnonkosmetiikkalinja sekä sun soul- aurinkolinja.


 
Sacred nature linja on tarkoitettu sekaiholle, joka kaipaa tuhtia kosteutusta. Nämä meiltä löytyvät [comfort zone] tuotteet ovat 100% vegaanisia, joten niitä voi myös vegaanit käyttää huoletta.

Meidän tarjonnasta löydät päivä- ja yövoiteen, kuorinnan, puhdistusmaidon, kosteuttavan vartaloöljyn, silmänympärysgeelin sekä päivävoiteesta hieman kevyemmän kasvovoiteen.

Sacred naturen päivä- ja yövoiteet ovat paksuja mutta nopeasti imeytyviä. Voiteet jättävät ihon mattapintaiseksi. Näin talvisaikaan voiteet suojaavat kylmältä sekä pakkaselta.


Sun Soul- tuotteita meiltä löydät myös muutamia. 

Tan maximizing cram gel tehostaa rusketusta sekä pidentää rusketuksen kestoa. Tuote ei sisällä aurinkosuojaa, joten sitä suositellaan käytettäväksi aurinkovoiteen kanssa. 

Anti-aging body aftersun cream on tarkoitettu auringonoton jälkeen levitettäväksi. Aftersun voide sisältää aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen. 

Sarjasta löytyy myös kolmea aurinkovoidetta. Kaikista niistä löytyy UVA- sekä UVB-suoja. Kasvoille ja vartalolle tarkoitetuissa tuotteissa löytyy suojakerroin 15, 30 ja 50. Kasvojen herkille alueille kuten poskipäille ja otsalle on vahvemman suojakertoimen sisältävä Sun Soul Stick50+. Kaikki aurinkovoiteet ovat vedenkestäviä.