LashLovers volyymiripsienpidennykset

Pikkujouluaika käy kuumimmillaan ja mikäs pikkujoulumeikkiä korostaisi paremmin kuin uudet ripsienpidennykset. Kosmetologi-Anniina tekee sekä volyymi- että klassisia ripsienpidennyksiä. Varsinkin kesäaika on sesonkiaikaa ripsille, mutta joulun alla monet haluavat korostaa ilmettä (ja helpottaa aamuja) kauniilla pidennyksillä. Ripsienpidennyksissä on se hauska puoli, kun ne on kerran ottanut, niistä on hankala enää luopua. Kotikäytössä pidennykset ovat niin helpot sekä puhdistuksen että muun laittautumisen kannalta, että niihin jää helposti koukkuun.  
Ohessa kuva uusista ripsistä D-kaarevuudella. 

 
 Volyymiripset nousi suureen suosioon pari vuotta sitten ja niitä Anniina tekeekin lähes päivittäin. Käytössä hänellä on tunnetut suomalaiset LashLovers volyymiripsipidennykset ja liimat. Käytössä olevalla uudella Ace-liimalla on saatu hyvin pidennettyä ripsien pysyvyyttä jopa 5 viikkoon! Asiakkaille tämähän on vain plussaa, että ripset kestävät hyvin. Tietenkin on tärkeää, että myös asiakas huolehtii ripsistä kotona ja pitää ne puhtaina, sillä lika ja rasva ei tule liiman kanssa toimeen, mikä aiheuttaa huonoa ripsien pysyvyyttä. Kotihoidolla onkin hyvin suuri merkitys ripsien keston kannalta. Tämän takia uusien ripsien laitossa annetaan hyvät hoito-ohjeet, joita asiakas noudattaa aina ripsien huollon välissä.                                                                                                                                                                                                                         Kuvassa luonnollinen C-kaarevuus ja siistityt kulmat. 


Volyymiripsiä on hyvin mielenkiintoista tehdä sen takia, että niissä on huomattavasti enemmän haastetta kuin klassissa ripsissä. Toki volyymiripsillä voidaan tehdä hyvin paljon erilaisia lopputuloksiakin; hyvin kevyestä todella tuuheaan eri pituuksilla ja kaarevuuksilla. Eli jokaiselle asiakkaalle löytyy varmasti juuri oikean tyyliset ripset sekä arkeen että juhlaan. Ei myöskään kannata pelätä, että pidennykset aiheuttaisivat haittaa omille ripsille. Kun ripset ovat oikein asennettu ja tuuheus sekä pituus ovat oikeanlainen asiakkaan omaan ripseen nähden, omat ripset eivät pääse kärsimään. 

Kun kauniit pidennykset on asennettu, kannattaa muistaa, että kulmat korostavat ilmettä myös ripsien ohella. Kulmien värjäys sekä muotoilu onnistuu aina samalla kerralla Anniinan käsittelyssä. Olethan varannut jo aikasi upeille pidennyksille sekä kauniille kulmille!:)