Entistä ehompi Goldwell StyleSign


 Uusi StyleSign


Olemme jo hetken aikaa päässeet tutustumaan näihin uudistettuihin Goldwellin muotoilutuotteisiin ja olemme ottaneet tuotteet hyvin vastaan. Uudet pullot  näyttävät nyt todella tyylikkäiltä ja selkeiltä edellisiin harmaisiin verrattuna. Osa tuotteista on ihan ennallaan ja joitakin on hieman muuteltu. Jotkut vanhoista tuotteista toimii nyt paremmin ja ovat löytäneet tiensä uudelleen käyttöön. Tuoksussa on sama tunnistettava sydäntuoksu kuin vanhoissa mutta nyt se on kevyempi ja hedelmäisempi.




 Twist Around


Yksi suurimman muutoksen kokeneista tuotteista on Twist around kiharaneste. Nyt Twist around muistuttaa lakkaa nykyisin (voi verrata kms 2 in 1 styling+finishing) Ennen tuote suihkuteltiin kosteisiin hiuksiin, mutta nyt
Twist around käy paremmin kuivaan tukkaan.
Tämän avulla saa kestävät kiharat. Esimerkiksi yksi Nooran lemppari tuotteista!





Tässä Milja suihkuttelee tuotetta kiharruksen alle :)

Soft Tamer


Auttaa hyvin selvittämään hiuksia, sopii käytettäväksi kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Kiharruksen jälkeen voi levittää pienen määrän soft tameria hyvin käsiin ja haroa sormilla kiharoita vähän auki. 
Toimii myös hyvin pesun jälkeen laitettavaksi, jos hiukset tuntuvat karheilta.




 


 

Smooth Control

Siloittamaan ja nopeuttamaan kuivatusta föönauksen alle. Tekee jopa luonnonkiharoista pehmeät ja harja liukuu hyvin. Vähentää pörröisyyttä ja sopii hyvin kaikille hiuslaaduille (voi verrata kms quick blow dry). Tästä tuotteesta meillä on moni tykännyt :) Pia varsinkin tuntui olevan innoissaan kuinka sileäksi hiukset tulivat. Pian vinkkinä on yhdistää Smooth Control sekä tyvikohottaja Double Boost. Näin saat sileän latvan ja tukea tyveen.

 

 

Curl Splash

Uudessa StyleSignissä mielestäni korvaavana tuotteena vanhalle suihkutettavalle Twist Aroundille. Toki Curl Splash on voidemainen tuote,ettei täysin voi verrata.
Monikäyttöinen voi laittaa kiharaan tukkaan, antaa kevyttä tukea. Käy esim. rullakampausten alle,föönaukseen. Voi myös puristella hiuksiin ja antaa hiusten kuivua itsekseen






 


Curl Control

Curl control on voimakkaampi tuote kuin curl spash. Tekee kiharoista ”selkeämmät” mutta jättää silti hiukset pehmeiksi ja taipuisiksi. Sopii kiharan viimeistelyyn oikein hyvin.

 

Creative Texture

Creative Texture on mineraalisuihke tuomaan rakennetta. Ei kuivata niinkuin suolasuihke. Tuote sisältää magnesiumia joka säilyttää hiuksen oman kosteuden. Käy kaiken pituisiin hiuksiin, jos haluaa rapsakkuutta. Voidaan käyttää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. 

Hyvä tuote miehille kuin naisillekkin. Marianne on käyttänyt tuotetta miesten malleihin, joissa päällisosa on pidempi. Sitten vielä vaha päälle, niin föönaus kestää.

 

 Kun halutaan kunnolla volyymia, mineraalisuihkeella saa ison tukan :D
 


 Double Boost

Lättänän tukan pelastaja! Sama vanha tuote kuin ennenkin ja toimii!  Double boost on loistava tyvikohottaja voimakkaalla tuella. Suihkutetaan jakauksittain pyyhekuiviin hiuksiin. Tätä tuotetta tulee käytettyä melkein jokaiselle asiakkaalle.

 

 

Naturally Full 

Vanhassa sarjassa tämä Naturally full jäi vähemmälle käytölle, mutta nyt tuntuu että juuri tälläistä kuivaan tukkaan laitettavaa suihketta on tarvittu. Voi käyttää föönaukseen kosteaan hiukseen, jolloin on aika vahva pito. Tai lakkana silloin on aika kevyt pito. Hyvä antamaan tukea esim. kampausten tai kihartamisen alle.

 

Flat Marvel 

Voidemainen tuote suoristamiseen. Laita heti pesun jälkeen hiuksiin, kun aijot käyttää suoristusrautaa. Siloittaa hiukset todella pehmeiksi. Heli mainitsi tämän hänen yhdeksi suosikki tuotteeksi Naturally Fullin rinnalla.

 

 Lakat ja muotovaahdot ovat pysyneet edellisten kaltaisina. Kouluttajamme Marikka kertoi ,että tuotteiden suuttimia on muutettu siten, että suihke on helpompi kohdistaa. Tuotteet eivät myöskään jää leijailemaan ilmaan, mikä on ilmanlaadun kannalta erittäin positiivista :)

Vahoista löytyy myös entuudestaan tutut tuotteet. Mutta nostetaan sieltä esille yksi suosittu tuote euroopassa, joka täällä meillä on ainakin aika vähän ollut käytössä. Eli Lagoom Jam.

Sopii föönauksiin. Voi käyttää lyhyisiin sekä pitkiin hiuksiin miehille sekä naisille. Jos haluaa pitkiin hiuksiin tyveen volyymia, voi tuotteen laittaa jakauksittain suoraan tyveen.

 4.11 Perjantaina meillä on StyleSign tuotteista 1+1 tarjous, eli tarjoamme edullisimman tuotteen! Kannattaa tulla ostoksille :)