Tahkoilua 2010!!

Jari Ahmala Goldwelliltä heitti myyntihaasteen, jossa pääpalkintona oli viikonlopun mittainen matka TAHKOLLE. Ihan alkuunhan se päätettiin kimpassa että sinnehän lähdetään... mutta ei se silti helppoa ollut, sio urakka oli edessä. Ihana oli kuitenkin huomata mikä tsemppi kaikilla oli päällä ja viivoja vedettiin paperille innolla. Itseasiassa niin innolla että ei meinattu osata lopettaa ollenkaan.. Mutta onnellisestihan siinä sitten kävi että matkalle päästiin! ( Kiitos GW ja Jari.. :)) Allekirjoittanut oli muistaakseni Hiushässäkässä heittänyt Jarille haasteen liittyä mukaan "akkalaumaan" ( yök, mikä sana..en tiedä miksi edes sen kirjoitin..). Myöskin ihanaakin ihanampi ja rakas Hiuspisteen Virallinen Kummitäti Irmeli Hyytiäinenkin saatiin pakattua mukaan. :)
Täppösen täynnä naisia ( ja Jari) oleva bussi oli starttamassa Kouvolan seudulta kohti Tahkovuorta. Hetki siinä ihmeteltiin että nminnehän on porukan sukset jääneet..nooh..kaipa siellä jotain muutakin tekemistä keksii..Etukäteen pitkäksi arvoitu matka osoittautukin yllättävän lyhyeksi, ohjelmaa riitti koko ajaksi. Oli mm. liikuntahaastekilpailu, jonka palkinnot jaettiin matkanaikana. Toki sai liikkua jo ennen bussiin tuloakin, ja tytöthän olivatkin liikkuneetkin tunti tolkulla. Eija sen taisi voittaa, ja Sini hyvänä kakkosena. Peräpäätä pitivät rohkeasti Outi, sekä tietty Minä itse, mutta sehän ei vamastikaan tullut kenellekään yllätyksenä.. ;)





Muutakin ohjelmaakin oli paljon, näistä jäi mieleen Laura V. ehdottama juoruilu.. tosin vähän erityyliin kuin mihin kampaajat on yleensä tottuneet.. ;) Mehän ei kyllä muuten juoruta muuta kuin leikillään...tehdään vaan tilannepäivityksiä.. :))) Muita leikkejä oli ainakin Pia ja joku toinenkin? ideoinut, ja tulipahan muutama puhekin pidettyä.. tai siis kuunneltua. :) Ai niin ja tärkein ohjelma meinasi ihan unohtua. Irmelin ja Outin yllätysohjelmana oli munan hoitoa.. munat ristittiin Henkaksi, tai Dudeksi.. tai Munikseksi.. tai no ihan sama miksi.. ja toinen nimettiin...hmm... nyt vois joku vähän auttaa.. kun en tullut tämän munan kanssa tutuiksi.. :D





Munista puheenollen, mikähän ihmeen juttu noissa Hiuspisteen "hiihtoretkissä" on että munat tuodaan kotoa asti mukaan...? ;))
Muttamutta.. takaisin Tahkolle, tai oikeastaan vihdoinkin Tahkolla. Ensimmäinen ilta ja intoa täynnä. Vähän Wii:tä ja viiniä..ja  Järvisen Eijan tekemää herkkuruokaa. Pulkkamäkeenkin oli tarkoitus, mutta hyvässä seurassa pääsee urhelilut unohtumaan..




Johonkin siitä sitten lähdettiin, enemmän tai vähemmän pyllymäen kautta( eli siis enemmän..ja ihan tahallaan.. ;)), mutta lopulta kyllä kaikki päädyttiinRavintola Piazzan jonoon. Mehän ei siis yleensä tietenkään jonoteta, mutta kärsittiin nyt tämän kerran. ;) Kaiken lisäksi pakkastahan oli, ja paljon, eikä yhtään ainakaan helpottanut tieto ovimieheltä että osuuspankkilaiset päästetään ennen teitä taviksia...Muutama asiakaspalvelustaitoinen osuuspankkilainen kävikin siinä meitä säälimässä, että vieläkös te olette siinä samassa kohtaa jonossa.. Kaiken huippu oli se ihana osuuspankin rouva, joka vähän kettuuntuneena jonottamiseen tiedusteli ovimieheltä tiukkaan sävyyn että miksi nämä toiset etuilee... kunnes paljastui että hei, tälläkö rannekkeella pääsee etuilemaan.. Ja me seisottiin ja jonotettiin...
Tähän väliin on sanottava että meillä ei oikeasti ole mitään osuuspankkilaisia vastaan, itsekin olen kyseisen pankin erittäin tyytyvinen asiakas.. :)))) BTW
Ja kyllähän me lopulta, tosin pienen laillisen ryöstön jälkeen sisällekkin päästiin. Hauskaakin oli, vaikkakin jossain välissä olin valmis kirjottamaan lapun rintaan: Heli, kouvolasta, en ole osuuspankkilainen, ihan vaan ettei "ruutupaitojen" tarvisi kysellä.. ;)))





Toinen päivä valkeni, ja yllättäen oli aika väsynyttä porukkaa mökeissä. Osa kyllä reipastui niin paljon että jaksoivat tehdä "kunnon kävelylenkin" raittiissa ulkoilmassa... ainakin järven yli kaakaolle.. ;) Me taidettiin Heidin kanssa valloittaa keittiö ja aamupala venyi brunssiksi.. tai lounaaksi? höpötellessä.. osa taisi vielä nukkuakin. :)


Päivällä sitten hurjaakin hurjemmalle retkelle, eli metsään.. tai siis suolakaivokselle... tai jonnekin kalliolle.. :D Ja siis tarkoituksena sieltä alaspäin tulla.. Matkalla jo pelotti pelkkä minibussi kyytikin rinnettä ylös, pitoahan renkaissa lumessa ei tietnkään ollut.. Vielä sata metriä kahlausta metsässä, ja yksi porukasta taisi jopa humpashtaa hankeenkin..;)) Ei muutakuin valjaat kuntoon ja taas tarpomaan mäen päälle. Yksi hullu lupautui, tai oikeastaan vaati olla ensimmäisenä. Pienen reunapaniikkikohtauksen jälkeen alashan sieltä tultiin, tosin ei kyllä mitenkään tyylikäästi, eikä onneksi tarvinnutkaan.. :) Oli kyllä jännittävä ja hauska kokemus, varmaan kaikkien mielestä. Osa taisi jopa "unohtua" mäen päällekin.. ( ps. ei ne enään siellä kyllä ole.. ;))) Ei muuta kuin mehut ja makkarat naamariin kylmällä nuotiolla, ja kyllähän sen jälkeen sauna olikin kaikkien mielessä.


 




Kohta päästiinkin jo Jarin johdolla syömään yhdessä ja hyvin. Vähän ehkä oli väsynyttä porukkaa tässä vaiheessa, joten suurin osa porukasta siirtyikin mökeille jatkamaan iltaa. Itse kun en tähän ryhmään kuulunut, niin enpä osaa niistä pippaloista pahemmin kertoa, mutta ehkä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...

Toinen porukka suuntasi taaskin Ravintola Piazzaan. Ruokaravintolasta sai ostaa VIP-lippuja kyseiseen paikkaan, millä tietenkin pääsisi jonon ohi.. Itseasiassa ravintolasta olisi päässyt suoraankin Piazzaan, mutta nämäpä päättivät tietenkin mennä ulkokautta...osuuspankkilaiset kun ei enään päässeetkään jonon ohi. Ja tietenkin oli mentävä kysymään jonoa pidättelevältä ovimieheltä että olikos muuten se VIP ovi tuolla...ja säälivä katse pakkasessa jonottaviin osuuspankkilaisiin.. :D No joo, ei me oikesti olla tämmösiä, mut olihan se hauskaa.. jopa niin hauskaa että teki mennä aina uudestaan ja uudestaan...mut ei menty..

Viimeinen päivä, tavarat kasseihin ja munat pusseihin.. Munat särkyneinä kotia kohti.. :D Aikapaljon hiljaisempaa oli porukka takaisin kotiin.. mitä nyt välillä kuului jostain: Sini kato hevonen..