Joku Paikallinen Hiushässäkkä Vol.1 2009

Ollikaisen Laura mahtavan hienosta ideastahan se sitten lähti.. Eli siis Joku Paikallinen Hiushässäkkä.. Tästähän on ensimmäinen versio jo vietetty ja lisää hauskaa tiedossa 30.10.2010, jolloin pärähtää käyntiin Joku Paikallinen Hiushässäkkä vol. 2, tai jotain sinnepäin.. ;) Hiushässäkässähän on siis kyse hauskasta tapahtumasta joka järjestettiin yhteistyössä Hiuspisteen ja Amarillon kanssa, sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarkoitus oli järjestää asiakkaille hauska ilta, ja sama tavoite olisi jatkossakin. :)
Näin jälkeenpäinhän on aina hauska muistella vanhoja, jos vaan muistaa.. ;) Mutta mitä nyt allekirjoittaneella tästä päivästä mieleen jäi, oli ensimäisenä kyllä se ihan huippu hieno ja hauska fiilis mikä kaikilla oli. Toiseksi liimapistoolin käyttö ja rakkulaiset sormet. Mitenköhän voi olla niin vaikeaa, olla tökkäämättä sormea kuumaan liimaan...? :D Jaa mitäkö sillä on tekemistä hässäkän kanssa.. nooh, sepä taisi olla monellakin päätyöväline kampauksia tehdessä (jopa kampaakin suositumpi.. eli oliko ne siis liimapistoolisia eikä kampauksia...? ;)) Tuossa pieni esimerkki kuva mageista kampauksista. tai siis liimapyssylöistä.. eiku.. (Ja kuvahan on kai Niklaksen tai Markun ottama...)



Harmi ettei tullut otettua kuvaa Hiuspisteen takahuoneesta ennen Hässäkkää.. oli muuten aika kaaos, jopa normaaliakin aika paljon enemmän. ;) Kyllä siellä jossain pienessä pöydän rakosessa sai eväänsä syötyäkin.. Mutta jos jotain hyvää siinäkin, niin kokoajan oli ainakin tuleva hauskuus mielessä, ja tekemisen meininki.  Puolet hauskuudestahan on aina uusien juttujen odottelu.. :)
Mut odottelusta takaisin iltaan.. Kerronpa nyt mitä allekirjoittanut teki illan aikana.. siis kaiken minkä nyt vielä muistan. ;)  Aamusta aloitettiin, Laura O:n kampausta tehden. Sitten oli vuorossa oma kampaus Heidin penkissä, ja sen jälkeen Heidille kampaus minun penkissä, vai olikohan se toisin päin. Noh, kaikille tuli tukat laitettua.. Muistelisin tehneeni parisen meikkiäkin Fun Fitin tanssijoille. Sitten tavarat kasaan ja siirtymistä Amarillolle, missä ensin vielä peruukkien korjailua kuljetuksen vaurioista, sekä jälleen jotakin liimapyssyilyä.. Mallien saavuttua, urakalla ja yhdessä mallien omat hiukset sormikiharoille ja sukkahousun alle.. siis sukkahousut päähän ja pankkia ryöstämään.. eiku...  Pinnit taisi loppua jopa 3 kertaa kesken ja kerran itsekin lähdin kampaamolta niitä hakemaan. Kenraaliharkatkin tuli katsottua ja jotain evästäkin tuli tässä välissä syötyä, ja juotua. Tavarat takahuoneessa oikeille paikoille, tai ainakin sinnepäin.




Ei muuta kuin juhlavaatteet pienessä vessakopissa niskaan, vähän meikkiä ja vieraita odottelemaan.  Ryhmäkuvauksen jälkeen kaikki riviin ja hommiin. Jaettiin kaikille vieraille pussukat, jotka sisälsivät mm. Goldwellin parhaita tuotteita ja muuta hauskaa. Sitten olikin jo vuorossa henkilökunnan esittely ja ei muuta kuin takahuoneeseen jännittämään. Itsehän olen tullut toiseksi ensimmäisenä taloon, eli vuoroa sai odotella toiseksi viimeiseen asti.. Hauskat kuvaukset kaikista oli Outi kirjoittanut. :))) Ja Rami Korvelta "sulat hattuun" kaikille.




Tästä suoraan kiinnittämään malleille peruukkeja takahuoneeseen "pienessä" kaaoksessa, vieraita silläaikaa viihdytti StandUpKoomikko/Taikuri J-P Pirinen. Harmi että show jäi väliin, yleisöllä ainakin tuntui olevan ihan huippu hauskaa..



Näytös pyörähti käyntiin ja sekin meni ohi takahuoneessa vaihtaessa tanssiryhmälle vaatteita ja hiuksia. Mutta kaikki meni hienosti, eikä Siljankaan peruukki lavalla pudonnut, vaikka olinkin ihan varma että tippuu. Noin läheellä tippumista se kävi jo kuitenkin.. :D



 Huh, näytös ohi ja ihana helpotuksen ja onnistumisen fiilis. :) Ja ilta oli kuitenkin edelleen vasta alussa..vielä ehti ihailemaan mm. Laura Matikaisen tekemää kuvakollaasia isolta "skriiniltä" Hiuspisteen kuvista," ja samalla tekemään tulevaisuuden suunnitelmia uusista seikkailuista ja haasteista mm. Goldwellin myyntipäällikön Jari Ahmalan kanssa.




Illan kruunasi vielä tutuksi tullutJoku Paikallinen Bändi, mitä sitten seurattiinkin jälleen kerran melkein eturivistä, tai ainakin tokasta.. ;) Kerrassaan onnistunut iltahan se oli ja hyvillä mielin lähdetään uuteen Hässäkkään hässäköimään. Uusi ilta ja uudet kujeet! :)))
Terveisin: