Sähköiset hiukset talvella

Sähköiset hiukset – mikä avuksi? 

 

 

Tulet talvella kotiin ja otat pipon pois ja hiukset liimautuvat naamaan kiinni. Tuttu tunne varmasti monelle! Törmään tähän työssäni hyvin useasti myöskin. Ja kyllä omatkin hiukset silloin tällöin leijailevat!

Hankaussähkö saa hiukset sähköisiksi, sillä kuiva sisäilma saa varauksen muuttumaan. Kosteammalla säällä tätä ongelmaa harvemmin huomaa. 

  

Mikä auttaa sähköisyyteen - kokemukset ?

 

 

Kaikki lähtee jo hiusten pesusta. Valitse talveksi hoitava ja kosteuttava shampoo ja poispestävä hoitoaine. Ehdottomasti suosittelen käyttämään aina pesun yhteydessä hoitoainetta. Jokaiselle hiuslaadulle löytyy omat hoitoaineet. Käsitellyille voimakkaammin hoitavat ( https://fi.goldwell.com/tuotteet/hoito/kerasilk/ ) ja hennoille hiuksille löytyy hoitavuudeltaan kevyemmät hoitoaineet.

Jos pelkäät hiusten lätistyvän hoitoaineen vaikutuksesta kannattaa tutustua Goldwell Kerasilk Repower tuotteisiin. Tämä linja pesee hiukset hellävaraisesti, eivät lätistä vaan saavat hiuksesi tuntumaan kuohkeilta.( https://fi.goldwell.com/tuotteet/hoito/kerasilk/ )



Kun hiustenhoidon pohja on kunnossa, voi miettiä sähköisyyden vähentämiseen vielä jätettäviä hoitoaineita. Suihkutettavat hoitoaineet ovat kaikista kevyimpiä. Mielestäni juuri nämä suihkeet ovat kuitenkin kaikista helpompia käyttää. Tällä hetkellä olen asiakkaille sekä itselleni tykännyt käyttää Goldwell Kerasilk reconstruct blowdry sprayta ( https://fi.goldwell.com/tuotteet/hoito/kerasilk/ ). Tämä antaa tehokkaan hoidon sekä kosteutuksen.


Muita hyviä ovat tietysti öljyt ja voidemaiset tuotteet. Niissä on suihkeita tehokkaammin hoitotehoa ja saavat kurittomat hiukset ojennukseen. Esimerkiksi todella vahvoille ja kiharoille hiuksille voiteet ja öljyt ovat juuri hyviä! ( https://fi.goldwell.com/tuotteet/hoito/kerasilk/ ja https://fi.goldwell.com/tuotteet/muotoilu/stylesign/just-smooth/ )


Mihin Kerasilk perustuu?  

Kerasilk-tuotteiden teho perustuu silkkiproteiiniin joka on hiuksia hoitava aine , sekä keratiiniin, jota puolestaan löytyy luonnostaan hiuksen rakenteesta. Tuloksena on kiiltävät ja vahvan tuntuiset hiukset. 




   

Millaisella harjalla harjaat?

Muovipiikit voivat sähköistää hiuksia entisestään. Luonnon harjaksesta tehty harja on talvisaikaan parempi valinta.


Toivottavasti sähköstä ritisevät hiuksesi saivat tästä apua!


Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:

Parturi-kampaaja Marianne , Blogin päätoimittaja sekä kassavastaava