Microblading

Oletko kuullut microbladingista?

Microblading kulmat ovat olleet jo tovin kovassa nosteessa ja meilläkin niitä tehdään!
Microblading on kulmien muotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, kestävät ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana väripigmenttiä tuodaan ihoon ohuilla terillä, menetelmänä on kestopigmentoinnin käsinpiirto tekniikka. Tämän avulla saadaan kestävät kulmat, jotka kestävät ihossa muutaman vuoden. 



Microbladingissa voidaan piirtää yksittäisiä karvoja omien kulmiesi joukkoon, jolloin saadaan aikaan luonnollisen tuuheat kulmat muutamaksi vuodeksi tai voidaan suunnitella ja piirtää kokonaan kulmat jos ne puuttuvat.
Käytössämme on LCN:n orgaaninen värisarja, joka takaa ettei väri sisällä esimerkiksi rautaoksidia.

Mitä microblading- toimenpiteessä tapahtuu?

Toimenpiteessä on kolme vaihetta: suunnittelu, itse toimenpide ja jälkihoito asiakkaan kotona. Suunnitteluvaihe on erittäin tärkeä ja aikaa varataankin ensimmäisellä kerralla niin, että kaikki toivomuksesi kulmien suhteen voidaan huomioida.


 Hoito kotona

Toimenpiteen jälkeen toteutuu kulmissa jälkihoito kotona. Jälkihoitoa koskien asiakas saa kirjalliset ohjeet kotiin, joiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää kestävän ja hyvän lopputuloksen kannalta. Microblading palvelun hintaan sisältyy vahvistus 1-2 kuukauden kuluttua ensimmäisestä laitosta.

Miten microblading tehdään?

Toimenpide tehdään pintapuudutuksessa, jotta se olisi mahdollisimman miellyttävä. Käytän myös esipuudutusta, vaikkakin voidemaisen puudutuksen vaikutusaika lisää toimenpiteeseen käytettävää aikaa. Koen sen kuitenkin tärkeäksi asiakaskokemuksen kannalta.

Suosittelen varaamaan tämän toimenpiteen osalta aina konsultaation ennen varsinaista toimenpidettä. Konsultaatio ei maksa mitään, siinä varmistetaan toimenpiteen sopivuus juuri sinulle.

Varaa aika konsultaatioon netistä:



Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:

Parturi-kampaaja Marianne , Blogin päätoimittaja, kassavastaava, yrittäjä