Värin ylläpitäminen kotona

Värin ylläpito suoraväreillä


Kampaamoista löytyy moneen lähtöön erilaisia tuotteita kotivärjäykseen sekä värien ylläpitämiseen. Suosituimpia näistä ovat hoitona toimivat suoravärit sekä sävyttävät shampoot.

Tällä viikolla saimme täydennystä hyllyyn- nimittäin Goldwellin omat sävyttävät hoidot, jotka vastaavat hyvin meillä käytössä oleviin Goldwellin väreihin! Color Revive- tuotteista löytyy juuri tarvittavat sävyt. Auringon alkaessa porotella, kevyesti sävyttävät tuotteet ovat loistavia värjäysten välillä käytettäviksi. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, nimittäin jossain tilanteissa suoravärejä voi olla erittäin vaikea poistaa hiuksesta (esim. sininen), joten keskustele kampaajasi kanssa onko ajatuksissa joitain jatkosuunnitelmia, joita kotikäsittely voisi haitata.


Hoitavat ja väriä kirkastavat maskit Goldwellilta

Shampoista löytyy myös suoravärejä sisältäviä tuotteita. Yleisin on violetteja tai sinisiä pigmenttejä sisältävä hopeashampoo. Näitä pigmenttejä sisältävät shampoot taittavat tehokkaasti lämpimiä sävyjä, jolloin lopputulos pysyy mahdollisimman viileänä. Liiallinen käyttö voi kuitenkin johtaa sinertäviin tai violettisiin lopputuloksiin. Hopeashampoot sopivat vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille, mutta myös ruskeahiuksiset voivat käyttää tuotetta halutessaan viileitä lopputuloksia.


Hopeashampoot



Jos haluat häivyttää näkyvää tyvikasvua, tyvisprayt on siihen käteviä. Värilliset tyvisprayt pelastaa päivän, jos kampaaja aika ei vielä ole tiedossa. Värejä löytyy vaaleista mustiin. Tyvisprayt lähtevät shampoo pesulla pois hiuksesta (joskus voi vaatia kaksi shampoo vaahdotus kertaa). Meiltä löytyvät Four reasonin tyvisprayt ja uutuutena KMS- sprayt. Kms Style Colorilla voit tehdä selkeämpiä osioita latvoihin tai suihkia koko pituuteen ja saat hetkellisesti uuden sävyn hiuksiisi!
Suihkeet eivät lähde valumaan vesisateella, joten kesäjuhliin tai festareille tämä on hyvä ja edullinen valinta!

Tyven häivytykseen

KMS-suihkeet, näillä voit luoda vahvempia efektejä hiuksiin




Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:

Blogin päätoimittaja, parturi-kampaaja, kassavastaava Marianne