Suosikkituotteet

Kampaajamme suosittelee!

 

Outi kävi haastattelemassa Miljaa ja Heliä heidän suosikkituotteistaan! Heillä molemmilla on hyvin erilaiset hiukset, joten tässä hyvät niksit hennolle ja vahvalle, taipuisalle hiukselle.

Miljan vinkkejä ohuiden hiusten käsittelyyn kotona:

Ehdoton lempituotteeni ohuiden hiusten muotoilussa on kotimaisen SIM:n Ds-sarjan Texturizer. Suihke antaa mahtavan tuen hennollekkin tyvelle, ja helpottaa ilmavien viimeistelyjen tekoa.
Uutena tuotteena KMS-sarjan Liquid Powder on noussut kyllä myös yhdeksi lempituotteekseni hienolaatuisen hiuksen föönaamisen tueksi."




Miljan suosikkituotteet

 

Helin vinkki hiusten kotihoitoon:

Hiustenlaitto lähtee pesu- ja hoitotuotteiden valinnasta. Valintaan vaikuttaa mitä milloinkin hiukset vaatii, sekä miten aijon hiukseni muotoilla. Monesti hiukset ja hiuspohja tarvitseekin useamman tuotteen.

Itse käytän vaihtelevasti syväpuhdistavia, hiusta korjaavia ja keltaisuutta poistavia tuotteita. Kun haluan suoristaa hiukset, käytän silottavia tuotteita. Jos taas haluan käyttää omaa luonnonkiharaa kampauksessa, käytän kosteuttavia tuotteita. Mutta muoteilempa miten tahansa, käytän aina myös hiuksiin jätettäviä hoitoaineita.


 

Mitä Sinun hiuksesi kaipaavat? Kysy apua kampaajaltasi oma, juuri Sinun hiuksillesi soveltuva, "reseptisi".


Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Pinterest tästä:
Instagram: tästä:
 

Haastattelija Outi Aurasmaa, Yrityksen omistaja