VISION HAIR CARE - Itseruskettavaa ja aurinkosuojaa


 Kevät tekee tuloaan ja nyt onkin oikea aika alkaa kiinnittämään huomiota ihoon!

Päivetystä kaipaaville olemme ottaneet valikoimaamme Hairvision Spray Tan -rusketussuihkeen, jolla saat nopeasti turvallisen ja kestävän päivettyneen hehkun iholle ilman haitallista UV-säteilyä. 

Tämä tuote on nopea ja helppo levittää, joten se on ihanteellinen kotikäyttöön. Lopputulos on kaunis kullansävyinen joka reagoi ihon oman pigmentin kanssa jolloin lopputulos on aina luonnollinen. 

Käyttö:
-Kuori iho ennen rusketuksen laittoa

-Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle (Mikäli sinulla on pigmenttiläiskiä, pyyhi aine varovasti niistä kohdista pois)
-Suihkuta iholle n.30cm päästä tasaisella paineella, pyörivin liikkein
-Kasvoille suihkuttaessa sulje silmät ja pidätä hengitystä suihkutuksen ajan
-Anna suihkeen kuivua ennen pukeutumista ja vältä peseytymistä vähintään viisi tuntia käytön jälkeen
-Lopputulos alkaa näkyä iholla noin neljän tunnin jälkeen



Spray Tan antaa luonnollisen rusketuksen ihollesi.


Samalta sarjalta löytyy myös kätevät suihkutettavat aurinkosuojat vahvuuksilla +30 ja + 50. Sola by Vision Hair Care sopii koko perheelle käytettäväksi eikä tuotteet sisällä silikooneja, väriaineita, parabeeneja eikä titaanioksidia. Lisäksi aurinkovoiteen kanssa voi huoletta uida, sillä tuote on vedenkestävä. Mutta jos viettää auringossa pidemmän ajan, on toki hyvä suihkauttaa voidetta välillä lisää.

KÄYTTÖ:
- Ravista hyvin ennen käyttöä ja levitä runsas määrä tasaisesti iholle ennen aurinkoon menoa
- n. 6 rkl riittää suojaamaan normaalikokoisen aikuisen
- Tuotetta lisättävä säännöllisesti, jos altistuminen auringolle kestää pitkään




Molemmat vahvuudet suojaavat auringon haitallisilta UVA- ja UVB- säteitä vastaan.


Meiltä löydät myös ihanan Comfort Zone Sun Soul-sarjan aurinkotuotteita.

Tan Maximizing Cream Gel tehostaa ruskettumista sekä pidentää rusketuksen kestoa. Tämä on ihanteellinen tuote pitkäkestoisen kauniin rusketuksen saamiseen. Tuotetta voi käyttää yhdestä kolmeen kertaan päivässä ja käyttö aloitetaan hyvissä ajoin ennen auringolle altistumista, mielellään vähintään viikko mutta jopa kuukausi ennen. Tuote ei itsessään sisällä aurinkosuojaa eli ennen aurinkoon menoa täytyy laittaa aurinkosuojatuote. Tan Maximizing Geliä käytetään sitten auringossa olon jälkeen aina iltaisin. Rusketuksen ylläpitoon tuotetta käytetään taas 1-3kertaa päivässä.

Anti-aging Body Aftersun Cream on Aloe Veraa sisältävä aftersun-voide. Se on siis tarkoitettu levitettäväksi heti auringonoton jälkeen rauhoittamaan ihoa.

Comfort Zonesta löytyy myös kolmea eri aurinkovoidetta. Kaikissa on UVA- sekä UVB-suoja. Kasvoille ja vartalolle tarkoitetuissa tuotteissa löytyy suojakertoimina 15, 30 ja 50. Kaikki näistä ovat vedenkestäviä, joten välillä voi huoletta pulahtaa veteen ja palata takaisin aurinkoon. Mikäli auringossa ollaan pitkään, on suositeltavaa lisätä aurinkosuojaa päivän mittaan.

Herkimmille kohdille, kuten poskipäille, nenälle ja otsalle suositellaan käytettäväksi vahvan suojakertoimen sisältävää Sun Soul Stick 50+ -tuotetta. Se antaa erityisen vahvan suojan jottei herkimmätkään kohdat pala auringossa.

Comfort Zone Sun Soul-sarjan aurinkotuotteet