Uusia tuotteita Ruotsista nyt meillä - Vision Hair Care



Keväällä saimme uuden tuotesarjan valikoimiimme, Vision Hair Caren! Tuotteet on valmistettu Ruotsissa ympäristöystävällisesti ja sarja on suunnattu erityisesti skandinaavisille hiustyypeille. Tällä hetkellä Vision Hair Caren tuotteita on myynnissä Suomen ja Ruotsin lisäksi mm. Norjassa Tanskassa ja Saksassa.

Sarjasta löytyy tuotteita jokaiseen tarpeeseen miehille sekä naisille. Tässä postauksessa esittelemme muutamia suosikeiksi nousseita tuotteita :) Tuotteet ovat hinnoiltaan 16-18€.






Volume-suihke

Loistava tuote antamaan volyymia hiuksille! Käy lyhyille kuin pitkillekkin hiuksille. Parhaimman tuloksen saat, kun käytät tuotetta kosteisiin hiuksiin. Suihkuta volume-suihketta ensin tyveen ja sitten kevyesti latvoihin halutessasi. Sitten kuivata ja muotoile mielesi mukaan. Tuntuu jonkun verran hiuksissa, mutta kevyesti.

Antaa hiuksillesi maksimaalista tukea.


Thicker-voide

Tuo hyvin napakkuutta hiuksiin ja antaa rakennetta hennoille hiuksille. Tuotteessa on mukana hoitavia ainesosia mm. jojoba öljyä. Lisäksi Thickeristä löytyy lämpösuoja, mikä on hyväksi jos käyttää muotoilurautoja. Ei jätä hiuksiin tuotetuntua vaikka tuotteessa onkin keskivahva pito.


Levitys pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin.


Smooth Creaminal hoitava muotoiluvoide

Hiuksia siloittava ja pörröisyyttä vähentävä tuote, lisäksi tuote hoitaa hiuksia. Varsinkin pitkille hiuksille hyvä tuote pesun jälkeen. Koska useasti pidemmissä hiuksissa latvat saattavat olla kuivat ja vaativat hoitoa. Tekee hiuksista jäntevän tuntuiset. Smooth Creaminal sisältää paljon hoitavia ainesosia, useita proteiineja ja B5-vitamiinia.


Pesun jälkeen levitetään hiusten pituuksiin.


Spray and Clean kuivashampoo

Raikastaa hiukset todella hyvin pesujen välillä. Ei anna juurikaan pitoa tyveen joten pitää tyven luonnollisen ja ilmavan tuntuisena. Spray and Clean on väriltään on kirkas eikä jätä vaaleaa jälkeä tummiin hiuksiin. Meiltä löytyy myös ruskean sävyinen kuivashampoo, jossa on enemmän pitoa. Tuotteessa on raikas hedelmäinen tuoksu.

 

 

Raikkautta hiuksiin pesujen välillä.

 


Ruff-suolasuihke

Ruotsin myydyin tuote!

Antaa sopivasti karheutta hiuksiin, ei jätä hiuksia "rapiseviksi". Tuote sisältää magnesiumia, joka ei vie hiuksen omaa kosteutta pois, lisänä on vielä pantenolia joka toimii kosteuttavana ja hoitavana aineena. 
Ruff sopii liukkaisiin hiuksiin antamaan karheutta, tai luonnonkiharan hiuksen puristeluun. Myös miehille sopiva tuote :)



Muotoile itsellesi rennot laineet suolasuihkeen avulla