Uusi raikkaampi Goldwell Dualsenses


Goldwellilla puhaltavat uudistuksen tuulet. Viime vuoden lopussa muotoilutuotesarja Style Sign sai uuden ilmeen ja nyt tämän vuoden alussa pesutuotteet kokivat muutoksia pullojen ulkonäössä, sekä sisällössä. Lähes jokainen tuote sisältää värinsuojan. Poikkeuksia ovat Sensitive Foam Shampoo, Anti-Hair Loss Spray sekä Bodifying Dry Shampoo. MicroProtect complex auttaa hoitavien ainesosien tasaiseen levitykseen, hiukset tulevat hoidetuiksi kauttaaltaan.

Sarjasta löytyy samat tutut tuoteperheet ,mutta yksi uusi jäsen on saatu mukaan. Eli Dualsenses Just Smooth. Tuotteet ovat erinomaisia siloittamaan hiuksia kukuipähkinäöljyn ansiosta, lisäksi varsinkin hoitoaineen jälkeen hiuksista tulee todella kiiltävät. Jos kärsit pörröisyydestä ja takkuisuudesta , niin Just Smooth- tuotteet ovat juuri sinulle hyödyksi. 


 
Super siloittava ja hyvän kiillon tuova Just Smooth.




Curly Twist perheseen tuotteet sopivat kiharille sekä rakennekäsitellyille hiuksille. Sarjaan on saatu mukaan uusi tulokas - pois pestävä hoitoaine. Tuote sisältää maitoproteiinia, joka auttaa hyvin hallitsemaan kiharaa hiusta ja tuo elastisuutta hiuksiin.


Curly Twist antaa kosteutusta ja elastisuutta hiuksille.



Ultra Volume tuo volyymia hennoille hiuksille ja vahvistaa hiusta. Uutena tähän porukkaan on tullut kuivashampoo, tapioca-jauho sitoo tehokkaasti rasvaa hiuspohjasta jättäen hiuksiin luonnollisen tunteen, koska tuotteessa ei ole pitoa.


Ultra Volume tuo runsautta hiuksiin.




Rich Repair on hyvä valinta ,kun hiukset ovat kuivat ja vaurioituneet. Koostumus on ihanan täyteläinen ja antaa tehokasta hoitoa hiuksille. Tuotteet korjaavat tehokkaasti hiuksen vaurioita ja palauttavat kiiltoa takaisin hiuksiin. Nämäkin tuotteet sisältävät värinsuojan.



Rich repair tarjoaa hemmottelua vaurioituneille hiuksille.







Color ja Color Extra Rich molemmat ovat tarkoitettu värjätyille hiuksille. Luminescine-teknologia on lisätty uusiin tuotteisiin tuomaan väriloistoa hiuksiin. 

Color-tuotteet normaaleille ja hennoille hiuksille

Color Extra Rich paksuile ja karheille hiuksille




Blondes & Highlights keltaisten sävyjen neutralointiin. Tuotteet tuovat hyvää kiiltoa.


Vaaleille ja raidoitetuille hiuksille


Jos et lukenut vielä juttua Style Signeistä tästä pääset sinne: http://hiuspiste.blogspot.fi/2016/11/entista-ehompi-goldwell-stylesign.html