Hemmottelua hiuksillesi ja hiuspohjallesi

 

Meillä Hiuspisteellä tarjotaan kattavaa hoitoa hiuksillesi sekä hiuspohjallesi. Hoitoon kuuluu maksuton mikrokameratutkimus, jotta saadaan kartoitettua myös hiuspohjan kunto. Mikrokameratutkimuksesta olikin juttua aijemmin , jos haluat tietää vielä lisää. http://hiuspiste.blogspot.fi/2017/01/oletko-jo-kuullut-mikrokamera.html


System 4- hoito 

Tarjoaa apua kaikkiin hiuspohjan ongelmiin. Jos sinulla on hilsettä, punoitusta,kutinaa, hiuspohjasi on rasvoittuva tai kuiva. Tuotteet sisältävät ongelmiin vaikuttavia tehoaineita, sekä yrttejä. Sarja on hajusteeton eikä sisällä väriaineita.

Hoitolinja valitaan tarpeidesi mukaan ja meiltä löytyy kotihoitoon myös samat tuotteet, niin saat pidettyä hoitoa yllä.

Hoitoon kuuluu pesu, hoitomaski, hiuspohjan hieronta ja muotoonkuivatus.

Suomalainen System 4


  

Kerasilk-hoito

Goldwellin Kerasilk-sarjasta löytyy tuotteita erityisesti hiustenhoitoon. Hoidolla voidaan auttaa hiusten pörröisyyteen ja karkeuteen. Tai jos hiuksesi ovat kuivat tai hauraat, ohuet ja hennot ,värjätyt tai hiuksesi ohenevat.

Hoitoon kuuluu mikrokameratutkimuksen lisäksi hiusten pesu sinun tarpeisiisi sopivalla shampoolla, tehomaskilla ja tarpeen mukaan hiuksiin jätettävällä tehoseerumilla.

Kerasilk on erittäin hoitava sarja, joka jättää hiuksesi hyvinvoiviksi. Tuotteet sisältävät korkealaatuisia aineosia ,jotka vaikuttavat hiuksissasi pitkään. 

 
Goldwell Kerasilk hiusten hyvinvointiin

 

Haudehoito

Voidaan tehdä esimerkiksi Goldwell Dualsenses sarjan hoitavilla maskeilla tai KayPro maskeilla. Tuotteet tekevät hyvää hiuksillesi. Maskeja löytyy moniin tarpeisiin. On rakennepaikkaavia tuotteita, siloittavia, väriloistoa tuovia sekä ravitsevaa argan öljyä sisältävää maskia. Paikan päällä katsotaan mikä voisi olla sopiva hoito.

Tuotteen annetaan vaikuttaa lämmössä 30 min, sen jälkeen tehdään hiuspohjan hieronta. Lisäksi muotoonkuivatus, kuten edellä. 

 

Goldwell Dualsenses

 
Kay Pro Argan Oil

 

 

Olaplex ja Bond Pro -hoito

Sopii erityisesti, jos sinulla on käsitellyt hiukset kuten väriä tai permanenttia. Tuotteet vahvistavat hiuksia huomattavasti. Esimerkiksi jos sinulle on tulossa suurempaa muutosta värin suhteen, sitä ennen olisi hyvä käydä Olaplex tai Bond Pro - hoidossa. Näin hiusta saadaan parempaan kuntoon ja värin hapetteet eivät pääse kuluttamaan hiusta liikaa.


Goldwell Bond Pro

Olaplex


Mitä eroa hoidoilla on?

Lyhyesti molemmat vahvistavat loistavasti hiusta käsittelyiden aikana. Mutta Olaplex korjaa hiuksessa olevia happivaurioita sisältä päin. Bond Pro puolestaan muodostaa vahvan suojaavan kalvon hiuksen pinnalle.

Sinun ei tarvitse hoitoon tullessasi päättää kumman haluat, katsomme tilannetta sitten yhdessä :) 

 

 

Dualsenses Scalp Specialist

Scalp Specialist on suunnattu hiusten ohenemiseen tai hiuspohjan herkkyyteen. Hoidossa valitaan sopivat tuotteet mikrokameratutkimuksen perusteella. 
Sisältää pesun, hiuspohjan hoidon sekä hieronnan. 

Sännöllisellä hoidolla saat tasapainoitettua hiuspohjasi vointia ja vahvistettua hiuksia. 

 
Hiuspohjan ja hiusten ohenemiseen

 

Tervetuloa ihaniin hoitoihin kiireiden keskeltä!

Ajanvaraus: https://lehtomaenhiuspiste.avoinna24.fi/reservation

tai 0400 324173