Primerin merkitys meikissä

Monikaan naisista ei meikin alla käytä pohjustusvoiteita, eli primereita. Primeri on siis meikin alla käytettävä meikinpohjustusvoide. Oikeilla tuotteilla saa meikin tehtyä tasaiseksi ja kestävämmäksi. Primeri antaa hyvän tarttumapinnan. Ihotyypin mukaan valittava primeri lisäksi kosteuttaa, hillitsee ihon kiiltämistä tai -punoitusta.

Meidän tuotevalikoimasta löydät Dermalogican primereitä sekä edullisempana vaihtoehdona Grimas-merkistä muutama vaihtoehto. Dermalogican tuotteet sisältävät suojakertoimen ja sävynsä ansiosta sopii käytettäväksi esimerkiksi rannalle meikkivoiteen sijaan. Myös arkikäyttöön meikkipuuterin kanssa, jos iho tarvitsee vain hieman tasoitusta.



Skin Perfect Primer SPF30

Tämä tuote on hyvä ikääntyvälle iholle, sillä age smart tegnologia kiinteyttää ja suojaa ihoa. Tuote sopii kuitenkin myös nuorelle iholle. Ihanan hehkun antava tuote tekee ihosta ihanan pehmeän. Kevyt sävy sopii kaikille, myös päivettyneeseen ihoon.






 HydraBlur Primer SPF

Sopii erityisesti kuivalle iholle. Tuote tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa. Vähentää huokosten näkyvyyttä ja tekee ihosta mattapintaisen. Kevyt sävy sopii kaikille.











  Oletko miettinyt miten primerit vaikuttavat silmämeikin kestävyyteen? Hyvällä tuotteella saat väreistä intensiivisemmät ja kestävämmät. Jos sinulla on rasvoittuvat luomet ja luomivärit helposti paakkuuntuu luomellesi, primeri voi olla ratkaisu tähän ongelmaan.

 Kuvassa vasemmalla puolella luomivärien alla ei ole pohjustustuotetta, kun taas oikealla puolella on. Värien pigmentit tulevat huomattavasti paremmin esille hyvällä pohjustustuotteella.