Oletko jo kuullut mikrokamera tutkimuksesta?

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Hiustenhoitoon panostaminen on todella tärkeää jos halutaan ylläpitää tervettä hiustenkasvua ja hiuspohjan hyvinvointia. Nyt onkin sopiva aika puhua hiuspohjasta, hiuksista ja siihen liittyvistä ongelmista. On kyse sitten kuivasta-, rasvaisesta hiuspohjasta tai esimerkiksi hiustenlähdöstä, meiltä löytyvä mikrokamera-analyysi eli hiuspohjan tutkimus auttaa meitä selvittämään ongelmasi! Monet hiuspohjan ja hiuksien ongelmat ja sairaudet voi erottaa silmämääräisesti kuten psoriasis, metalli- ja tuotekertymät latvoissa. Mikrokameralla tehdään tarkempi katsaus hiuspohjaan ja hiukseen jolloin kotihoitotuotteiden valinta saadaan juuri oikeaksi sinulle.

Tässä esimerkki kuva mikrokameralla terveestä hiuspohjasta. 

Kuiva hiuspohja

Kiristävä ja kutiava tunne hiuspohjassa, kuiva pöllyävä hilse ovat tyypillisä esimerkkejä. Suosittelemme henkilökohtaisiin tarpeisiin hajusteetonta System4 -tuotesarjaa tasapainottamaan hiuspohjan ja hiusten luonnollista kosteustasapainoa ja vähentämään hilsettä, kutinaa ja ärsytystä.

Rasvoittuva hiuspohja

Liiallista talineritystä voidaan hillitä sille suunnatuilla tuotteilla. Joskus hiuspohja saattaa jopa haista tunkkaiselle. Yleensä rasvainen hiuspohja sekoittuu likaiseen, pesemättömään hiuspohjaan. Hiuspohjassa kuuluu olla terve talikerros. Jos ongelmana on rasvoittuva hiuspohja, hiustupet josta hiukset kasvavat voi tukkeutua ja tällöin hius ei pääse kasvamaan normaalisti. Suosittelemme henkilökohtaisiin tarpeisiin hajusteetonta System4 -tuotesarjaa.


Tässä mikrokameralla katsottuna selkeästi rasvainen hiuspohja, jossa hiustupet ovat tukossa liiallisesta talista


Hiusten pituuksissa havaittavat ongelmat

Uimahalleissa ja lomamatkoilla tulee uitua altaissa, joissa on klooria. Tämä usein ilmenee vaaleiden hiusten muuttuessa vihertäviksi.

Jos missasit postauksemme metallikertymistä löydät sen http://hiuspiste.blogspot.fi/2016/08/mineraalikertymia-eli-metallia-hiuksissa.html

Meiltä löytyvät muotoilutuotteet ovat vesiliukoisia, mutta joskus hiuksen rakenne on erilainen ja jotkut tuotteet voivat kertyä hiuksen pintaan. Tällöin tuotteet voivat erottua pituuksissa valkoisina täplinä tai pesun jälkeenkin hius tuntuu kovalta ja karkealta. Syväpuhdistavan shampoon käyttö on suotavaa varsinkin, jos tuotteet ovat jatkuvassa käytössä tai huomaat ''puhtaiden'' hiusten käsittelyssä hankaluuksia kuten takkuisuutta.

 Tältä hius näyttää mikrokameratutkimuksella, kun hiuksessa on hiuspuuteria

Säännöllinen kouluttautuminen ja edistykselliset tuotteet pitävät meidän liikkeen henkilökunnan ajantasalla hiuskiin ja hiuspohjiin liittyvistä asioista ja haluamme tarjota teille vain parasta!