Lähdössä auringon lämpöön? Näillä vinkeillä hoidat ihosi oikein ja vältyt ihoärsytyksiltä.

 Mikäli olet lähdössä matkalle, on hyvä muistaa tehdä vartalokuorinta tarpeeksi ajoissa eli viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Näin saat rusketuksen tarttumaan tasaisemmin, eikä ajoissa tehty kuorinta herkistä ihoa auringonpolttamille. Myös ihokarvojen poistot täytyy tehdä paria päivää aikaisemmin, jotta iho ehtii palautua ja karvatupet sulkeutua. Näin vältytyään ikäviltä karvatupetulehduksilta ja ihoärsytyksiltä. Mikäli haluat käydä kasvohoidossa ennen matkaasi, on suositeltavaa hoidosta riippuen tehdä se noin viikko etukäteen. Iho heleänä ja hyvillä hoito-ohjeilla on aina mukavampi lähteä reissun päälle!



Kasvojen ihoa ei tule myöskään unohtaa. Kotona tehtävät kuorinnat ja naamiot ovat hyvä lisä hoitolassa tehtäville hoidoille. Meillä tehtävät Green peel- yrttisyväkuorinnat kirkastavat ihon sävyä ja heleyttävät päivetystä. Iho näyttää raikkaammalta ja terveemmältä hoidon jälkeen ja kotihoitokin helpottuu, kun saa hyvät kotihoito-ohjeet. Mikäli ongelmana on myös ihon rasvaisuus sekä pienet näpyt mitä kesällä on iholle muodostunut, suosittelemme kokeilemaan Hjeronymus- syväpuhdistusta kasvoille. Sillä saa myös heleän ja siistin lopputuloksen ja ihon hoitaminen kotona helpottuu. Monille näppyjen syynä on vartalon iholle tarkoitetun aurinkosuojan käyttö kasvoilla sekä puutteellinen ihonhoito kesäaikaan. Tämän takia hyvään kasvojen aurinkosuojaan kannattaa satsata ja reissatessakin puhdistaa ihoa huolellisesti.  




Pienenä muistutuksena vielä, että meiltä kaikki kotihoitotuotteet hoitojen yhteydessä 2+1!
   

Kuten edellisessä postauksessa jo mainittiinkin, sateisen kesän takia haluamme tarjota teille pientä piristystä arkeen: kaikki kasvohoidot ajalla 3.8.-31.8. -20%!

Tervetuloa!