BALMAIN -hiuspidennyksillä raitoja kätevästi

Heippa!

Esittelen lyhyesti itseni teille. Olen Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen tuorein kasvo. Nimeni on Minna ja toimin Hiuspisteellä meikkarina ja parturi-kampaaja opiskelijana. Uusimpana "aluevaltauksena" kirjoittelen tänne blogiimme postauksia muiden kirjoittelijoiden lisäksi. Eli juttujani ilmestyy tänne blogiin aina silloin tällöin ja tässä tulee minun toinen Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen blogin postaus.

Tällä kertaa kerron teille uusista tuotteista, joita meille on tullut myyntiin ja käyttöömme, että myös näytän omista hiuksistani "make over" -kuvia.


BALMAIN hiuspidennykset ovat kätevä tapa saada hiuksiin raitoja tai tuuhennusta/pidennystä.


Raitapidennyksiä löytyy kahdella eri pituudella, 25 cm ja 40 cm. Sävy vaihtoehtoja löytyy luonnollisista sävyistä ja räväkämmistä shokkisävyistä. On yksivärisiä tai raitoja kahdella eri sävyllä. Lisäksi raitoja voidaan myös värjätä halutun värisiksi, kuten minun raitapidennykseni on tehty. Hintaa 25 cm raitapidennyksillä on 30 euroa ja 40 cm raitapidennyksillä 40 euroa. Hinnat sisältävät pidennyksien kiinnityksen.


Aloitetaan ennen -kuvista.

Kuva: Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste

Mahdottoman pitkä tyvikasvuni ja "lässähtäneen" näköinen värini eivät pääse esiin kuvissa. Hiukset näyttävät ihan ok näköisiltä, vaikka luonnossa katsomalla ne eivät sitä olleet.

Kuva: Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste
Lisää kuvia hiuksistani, jotka olivat melkein 4 kuukautta käsittelemättä.

Sitten kuviin, joissa on pieni uudistus tapahtunut...


Kuva: Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste
Tyvi värjättiin Goldwellin kestovärillä. Sävy on kylmä ja tumma. Pituuksiin levitettiin Goldwellin kevyt sävyte, koska pituudet olivat tummat ennestään ja koska niitä on jo käsitelty, niin ne eivät tarvineet yhtä vahvaa hiusväriä.

Kuva: Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste
BALMAIN raidat värjäsin etukäteen Goldwellin Elumenin turkoosilla. Käytin vaaleimpia BALMAIN raitapidennyksiä ja värjäsin ne Elumen -suoravärillä.

Kuva: Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste
Pitkät otsatukat ovat nyt kovasti muodissa. Otsatukkani on leikattu suoraksi, mutta sitä on kevennetty jonkun verran.

Tälläinen pieni muodon muutos Minnan hiuksille tapahtui. Raitapidennykset ovat helppo ja vaivaton tapa laitattaa itselleen vaikka pikkujoulu-look kuntoon. ;) Omia hiuksia ei tarvitse rasittaa mahdollisilla vaalentamisilla ja väri pysyy pidennyshiuksessa monesti kauemmin kirkkaana, kuin omissa hiuksissa.

Jos shokkiväriset tai luonnolliset raidat kiinnostavat, niin tervetuloa tutustumaan meille BALMAINin teippiraitoihin, joilla saa helposti piristävän "jujun" hiuksiinsa. Raidat voidaan ottaa pois ja kiinnittää uudestaan. Säilyttämällä raidat oikein, voit pitää taukoa ja laitattaa ne myöhemmin taas uudestaan, jos raidat alkavatkin kyllästyttämään. ;)

Miltä kuulostaa hurjan väriset raidat halloweeneiksi tai pikkujouluihin punaiset raidat? Vaalea tukkaiset voivat kokeilla niitä mustia raitoja ilman, että omaa hiusta värjätään. Tummat taas vaaleita raitoja ilman hiusta rasittavaa vaalennusta. Tummaan ja mustaan tukkaan saakin helposti hyvin, hyvin vaaleita raitoja.

Ei muuta kuin suunnittelemaan, että mitä väriä sitä laitettaisiin? ;)