Rap videon kuvaukset

Lauantai 17.12.2011
Jou, jou!!! Tämä päivä olikin jännittävä Lehtomäen Hius-ja Kauneuspisteelle, koska päästiin laittamaan hiuksia LC Nickin tulevalle videolle. Tytöt tulivat liikkeelle klo 12.00, ja sitten tehtiin loistavia isoja kampauksia. Vierailevana tähtenä oli meikkaamassa maskeeraaja Tintti Sundström.

Neljän maissa alkoi kaikki vihdoin olla valmiina, ja siirryttiin Caron ja Outin kanssa Kouvolan hotelli Vaakunan Aula-baariin aloittelemaan kuvauksia. Siinä vielä katsottiin että tyttöjen hiukset on hyvin, ja laitettiin poikienkin hiukset kuntoon. Kuvausporukka laitteli paikkoja kuntoon, ja jollekin tuli samalla loistoidea ottaa myös meidät videon takariviin bilettelemään. Kasvot taisi kuitenkin jäädä peittoon, eli mitään suurempaa julkisuutta tästä tuskin meille seuraa... ;D Joillain taisi se bilettelykin sujua vähän paremmin kuin toisilla...vai mitä Caro... ;) Tosin heti alkoi bilettelykin sujua paremmin kun sai lasin käteen, vaikka tyhjä olikin. Tosin niinhän se tuppaa oikeastikin joskus olemaan.. ;)

Päätähdet veti kyllä tosi hyvin, ja tunnelma oli katossa!!! Tauolla tsekkailtiin hiukset, ja lisättiin kiiltoa!! Bling,bling!!

Muu porukka jatkoi kuvaamista, ja meille koitti ruoka-aika. Oli niin kivaa että ei meinattu muistaa syödä Ollenkaan.. Aulassa on muuten maailman parhaat toasti ikinä!! Suosittelen!

Iltapuolella Aulan kuvaukset oli purkissa, ja siirryttiin Valkealatalolle.. Tai siis yritettiin siirtyä.. Pari U-käännöstä jouduttiin tekemään, kun muutama ihminen oli unohtunut Aulaan.. :)

Valkealatalolla oli jo meininki katossa, ja porukka alkoi olla hmmmm.... tunnelmissa..? ;) Tytöt vaihtoivat vaatteita ja musiikki raikasi! Tintti korjaili meikkejä, ja me hiuksia jälleen. Piiiiitkän päivän päästä meidän hommat oli kunnialla ohi. Niki ja muu poppoo jäivät tekemään kuvaukset loppuun.

Innolla odotetaan miten hienoa jälkeä päivästä syntyi, ja uusia haasteita tottakai myöskin! Kertakaikkiaan mahtava päivä, loistavalla porukalla!! Kiitokset kaikille, oli hienoa olla mukana! Tätä lisää.. :)))

Suvi