Mitä tapahtui Hiuspisteen pikkujouluissa, Pian versio!

3.12 oli kaunis ,luminen pakkasaamu.Lumi narskui jalkojen alla kun astelimme aamulla Lehtomäen liikkeelle.Sieltä matkalaukut pakattuina siirryimme Sepän Bussiin,joka vei meidät pikkujouluretkellemme. Bussissa saimme lämmintä kaakaota ja joulutorttuja.Osa meistä piti puheen.Yhteisen palaverin jälkeen lauloimme joululauluja Helin johtamana ja hiljalleen saavuimme Helsinkiin.Helsingissä teimme pienen kiertoajelun,kun ei suuuressa kaupungissa tule useinkaan käytyä.Poliisit ohjasivatkin meidät sitten oikeaan suuntaan,Länsiterminaaliin.

Terminaalissa tapasimme liikkeen virallisen kummitätimme Immun,joka ojensi meille matkaliput Tallinnaan.Laivaan astuessamme oli mukavaa kun ei terminaalissa kukaan tungeksinut eikä ruuhkaa ole kuin rautatieasemalla junien myöhästellessä.Laivalla oli kaunis jousiorkesteri vastaanottamassa matkustajia ja jokainen ohjattiin omiin hytteihin henkilökohtaisesti.

Luksusta oli luvassa myös ruokailussa.Joka pöydälle oli tarjoilija,joka tarjoili useita ihania ruokalajeja meille.Hieman ruokaviinejä siemailtuamme vaihdoimme juhlapuvut yllemme ja siirryimme iltaa viettämään yökerhoon,jossa oli koko illalle upeita esityksiä kerta toisensa jälkeen.

Aamulla hyteistä heräsi pirteinä ja reippaina joukko innokkaita työkavereita.Terminaalin ovella oli ajoissa bussi,joka vei meidät tutustumaan Tallinnan luolastoihin.Se oli allekirjoittaneelle niin upea kokemus jota suosittelen muillekin.Mutta siitä on kerrottava ihan omassa tarinassa.

Laivaan palasimme kauniin kuulaan pakkaspäivän saattelemana.Paluumatkalle meille oli varattuna upea lounaspöytä,joka täytti reissaajien vatsat.Laulut kajahtivat myös paluumatkalla,jossa oli pieni haikeus mukana.Tämänkertainen reissu oli lopuillaan mutta oman porukan mukana on ollut ihana reissu.

Tämä tarina voi olla hieman joulunajan romantiikan värittämä.Mutta todella mukavaa oli ja kiitos vielä omasta puolestani kaikille mukana olleille!

Pia

Ps. Tulossa myös toisenlainen versio Hiuspisteen pikkujouluista! ;)