Pikkujoulut!


Lisää Outi kirjoittelua! Pikkujoulut vuorostaan.. :))) Minä kun en malta kommentoida erikseen niin sabotoin  suoraan juttuun.. ;)

 Eijan kutsua noudattaen, olimme kaikki 5.1 2011, uikkarit ja pyyhe kourassa, soittelemassa ovikelloa Ahdinkadulla vaatimassa sisäänpääsyä.
Juuri jouluruokia mässänneinä meille maistui, enemmän kuin hyvin, Ossin ja Eijan loihtimat Thai-ruoat, ja jälkiruoka, jonka nimi ei taida olla ihan painokelpoista tekstiä.. ;) ( Mitäs vikaa Panettaa- kakussa on...? :D..ja tosi hyvääkin oli.. :)))
Ruokapöydässä kävi nauruamme kuuntelemassa, ja tässä myös oman kortensa kekoon kantamassa, Goldwellin alue-edustajamme Marikka. Liekkö säikähtänyt meitä, kun ei jäänyt kanssamme iltaa viettämään sen pidempään (vitsivitsi)…?  Tiedossa kun oli hyvää seuraa, ja mauttomia juttuja, kuumassa saunassa ja tosi kuumassa paljussa.
Osa oli hienosti muuten hoksannut kaivaa päähänsä viime vuoden Tahko-pipomme. Suurinosa siis. Allekirjoittanut tosin tökötti siellä dsammiossa kummitädiltä (kiitos, Immu!!) saadussa Lauri Tähkä-pipossaan.. Jotenkin kukaan ei kehunut sitä. Outoa…
Ilta sisälsi, paljun lisäksi ,rienauslauluja pomolle, kuten asiaan kuuluu. Tässä kunnostautui oikein tosissaan Kustaan Piste-niminen bändi. Varta vasten tätä iltaa varten perustettu. Soittimet näyttivät jotenkin tutuilta.. Dual Senses - purkeilta….?

Palautetta Outille.. ;)))



AnuJ ja Kerttu saivat lämpöiset, meidän asiakkaan kutomat sukat, siitä, että ovat vaan niin ihania. Ja me kaikki saatiin Laura V:ltä ”ihka aidot” timankisormukset. Kun mekin oltiin niin ihania.



Meidän kanssa oli iltaa viettämässä myös eräs kollega Kuusankoskelta, joka ei ole meillä töissä Vielä. Tosin laitoimme toivomuksen vetämään siihen suuntaan… Saattoi kyllä säikähtää meitä. Lopullisesti? (Kukas nyt meitä vois pelätä... :D)
Lisäksi goutsasimme Tiinaa tulemaa Misskikisaa varten.  Jota myöskin lähdimme sitten porukalla katsomaan. Tiina pärjäsikin yökerhoväen edessä meidän mielestä tosi hyvin. Haastattelija vaan kyseli mielestämme ihan tyhmiä kysymyksiä!
Ilta sitten jatku, kenellä mitenkin, mutta hauskaa oli kaikilla. Kiitos illan emännälle ja isännälle!


T: Ouska