Color Zoom 2010 Pariisissa pv tähän

Heiii!
Ihanaa, Outikin oli kirjoitellut juttuja blogiin!!! ...mutta eipä omannutkaan salasanoja tänne..hähääää.. ;D Mutta seuraavat jutut siis by Ihana Outi, ja kuvatkin siis by Ihana Outi tai Ihan Ihana Ari.. ;) Ja terkkuja Outille, en muokannut värejäkään, olinpa reipas... ;) Mut joopa, seraavana siis  
Goldwellin Pariisin matkasta: Color Zoom 2010 muodinjulkaisu!






Mukana reissussa oli monta innokasta Goldwell-ihmistä, meitä asiakkaita ,ja siis tietysti myös henkilökuntaa, kilpailijat ja mallit. Yhteensä meitä taisi olla ympäri maailmaa reippaasti yli 3000.
Viikonlopun ohjelma oli niin tiivis, että allekirjoittaneen täytyi jatkaa päiviä öistä, että kerkesi tehdä (lähes) kaiken, mikä kiinnosti! Seura ja ohjelma oli siis ihan ykköshyvää. Taas kerran!
Viikonloppuun mahtui niin kisatyöskentelyn seuraamista, mukavia iltatilaisuuksia kuin upea näytös- ja palkitsemisiltakin. Lisäksi muutaman muun innokkaan matkalaisen kanssa tuli koettua, millainen on aito Seinäjoki-risteily. Siis keskellä Pariisia.. ;)
Pienenä pointtina: Lupasin, että Heli varmasti pärjää seuraavan kerran kisassa niin hyvin, että on itse paikalla. Niin monella tuntui olevan häntä ikävä. Kuten huomattiin Pinni-lehden kuvatekstistäkin..
Lähtöpäivään sattui kansallinen vapaapäivä. Ja se Suuri mielenosoitus. Onneksi ei sentään meidän syystämme, vaikka melkomoisen läheltä sitä päästiinkin (=jouduttiin) seuraamaan..!!  Onnettomat sotivat sitä vastaan, että eläkeikä EHKÄ nostetaan johonkin kuutenkymmeneenkahteen. Haloo!!! Paljon se olikaan meillä?? Ei tullut paljon ymmärtämystä meikäläisiltä heille, jostain syystä.
Kotiintuomisina oli miljoona valokuvaa ja taatusti tuoretta tietoa vuoden 2011 Goldwell-linjasta.

T: Outi