Ripsienpidennys

Mitä eroa on klassisilla- ja volyymi ripsienpidennyksillä?

Usein uusia ripsienpidennyksiä ottaessa asiakas miettii millaiset ripset haluaa ja saattaa miettiä mitä eroa näillä kahdella pidennystyylillä on.

Klassiset ripset, asiakkaalla on paljon omia ripsiä, jolloin tulos on tuuheampi.

Klassisissa ripsienpidennyksissä ripsiin asetetaan yksi ripsikuitu per ripsi. Kuitu on paksumpi verrattuna volyymikuituun, kuidun pituus valitaan asiakkaan oman ripsen mukaisesti. Klassiset ripsienpidennykset näyttävät luonnollisen kauniilta ja ne antavat näyttävyyttä katseeseen. Klassisissa ripsienpidennyksissä saadaan aikaan "eritellympi"- look verrattuna volyymiripsiin. 


Volyymiripsienpidennykset

Volyymiripsissä ripsiteknikko tekee ohuen ohuista volyymiripsikuiduista viuhkoja, ja yksi viuhka asetetaan aina yhteen ripseen kerrassaan. Viuhkassa on yleensä 2-6 volyymikuitua riippuen halutusta lopputuloksesta. Volyymiripset voivat olla tuuheat ja näyttävät tai hyvinkin luonnolliset.

Halutessaan nämä kaksi tyyliä voidaan myös yhdistää, tällöin puhutaan hypridi-ripsienpidennyksistä. Tämä yhdistää klassisten ripsien erottelevuuden ja volyymin tuoman tuuheuden.


Mikä on sinun juttusi? Ajan ripsiin varaat helposti netistä:
Ajanvaraukseen

Mielestäni ripsienpidennysten tulee aina pukea kantajaansa.
Usein luullaan, että ripsienpidennyksillä saadaan aikaiseksi ”karvamato”- tyyppinen vaikutelma ja näin ollen pelätään kokeilla ripsienpidennyksiä. Osaavalla tekijällä saat juuri sinun toiveidesi mukaiset ripset.❤️

Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:
Facebook: tästä:

Kosmetologi Anna Hämäläinen, yrittäjä  
Parturi-kampaaja Marianne , Blogin päätoimittaja sekä kassavastaava