Kerasilk Revitalize - hiuspohjalle

Hiuspohjan hoitoa 

 

Tiesitkö, että myös hiuspohjaa kannattaisi kuoria silloin tällöin? Kuorimmehan ja hoidamme kasvojammekin! :)

Kerasilk valikoimamme sai täydennystä ja nyt Kerasilkilla pystyy hoitamaan hiukset ja hiuspohjan.

Kerasilk Revitalize tuotteet sisältävät ihokosmetiikassakin käytettyä Ectoiinia. Ectoiini on aminohappoa, jonka ominaisuuksiin kuuluu kyky suojata ihoa mm. kuumuudelta, uv-säteilyltä. Ectoiini sitoo paljon vettä itseensä, jolloin se myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ectoiinilla on myös ihoa rauhoittava vaikutus.

Kerasilk Revitalize hiuspohjan hoito tarjoaa ylellisen spa-kokemuksen! Hoidossa pääset rentoutumaan hieroviin tuoleihimme pesupaikalle, lisänä rauhoittava päänhieronta. Tuoksumaailmaa kuvailisin yrttisen raikkaaksi. Hoidon jälkeen hiuspohjaan jää ihanan kevyt ja puhdistunut tunne.
Tuotesarjasta löytyy tuotteet herkälle hiuspohjalle, oheneville hiuksille ja rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Nourishing linja kosteuttaa ja tasapainoittaa kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Viinirypäleensiemenuute rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa hiuspohjaa.
Detoxifying linja tasapainoittaa rasvoittuvaa hiuspohjaa. Sisältää punalevää. Sen ominaisuuksiin kuuluu etenkin sen puhdistavuus.
Redensifying linja antaa tuuheutta oheneville hiuksille, sekä estää perinnöllistä hiustenlähtöä. Vaikuttavana aineena Ginseng, joka vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksia.

 Pääset tutustumaan lisää tuotteisiin täältä

 

Kotihoito

Teimme toisillemme koulutuksessa tämän koko hoidon, sisältäen kuorinnan, pesun ja hiuspohjaan jätettävän seerumin. Näin saamme kaikki tuotteista oman kokemuksen. 
Koska pidin hoidosta, ostin kotiin shampoon ja jätettävän seerumin. Itselläni on rasvoittuva hiuspohja, joten valitsin kotiin Detoxifying linjan tasapainoittavat tuotteet.

Sisältävät ectoiinia ja punalevää



Ja tämä hiuspohjaan joka päivä laitettava suihke pitää todellakin hiuspohjan raikkaana pesujen välillä. Tuote tuntuu ihanan viilentävälle ja raikkaalle kun sen suihkuttaa joka puolelle hiuspohjaan ja kevyesti hieroo joka puolelle. Olen pystynyt pidentämään pesuväliä yhdellä päivällä tämän tuotteen kanssa. Toki käytän myös kuivashampoota tämän kaverina.  

Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:

Parturi-kampaaja Marianne , Blogin päätoimittaja, kassavastaava, yrittäjä