Hemmotteluhoitoja viileneviin päiviin

Kuumakivihieronta

 

Kuumakivihieronta on hyvä vaihtoehto jos haluaa lempeää ja rentouttavaa hierontaa koko keholle. Hoidon aikana saat pienen hengähdyksen arjen keskellä.
Tässä siis vinkkiä pukinkonttiin, mikä olisikaan ihanampi lahja omalle läheiselle tai itsellesi kuin hetki omaa aikaa ihanassa hoidossa.

Kuumakivihieronta on tunnin mittainen hoito, jossa hyödyntäen lämpimiä kiviä hierotaan koko vartalo. Hoito on erittäin rentouttava ja erityisen ihana henkilölle joka on viluinen. Lämpimien kivien kanssa tehty hieronta vilkastuttaa huonoa ääreisverenkiertoa aikaansaaden ihanan, lämpimän tunteen koko kehoon. Kuumakivihieronnan jälkeen olo on lämmin ja rentoutunut.



                                                Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja lähikuva




BALILAINEN VARTALOHOITO

Balilaisessa rentouttavassa vartalohoidossa jalkasi kylvetetään ja kuoritaan teetä nauttiessasi. Tämän jälkeen niskasi ja hartiasi hierotaan kevyesti. Hoidon lopuksi selkäsi hierotaan hyödyntäen kuumakivi- ja aromahierontaa. Hoito kestää puolitoista tuntia ja on uskomattoman ihanan tuntuinen hoito.
Lisäksi verkkokauppamme kautta on varattavissa lahjakorttipaveluista Balilainen hemmotteluhetki, 45 minuuttia. Tämän hoidon aikana jalkasi kylvetetään ja kuoritaan ja lopuksi saat rentouttavan päähieronnan. Tämä on ihana hoito kiireiselle ihmiselle, joka kaipaa arkeensa pientä pysähtymistä!





Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan meille!

Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:

Kosmetologi, yrittäjä Anna Hämäläinen, Parturi-kampaaja Marianne , Blogin päätoimittaja, kassavastaava, yrittäjä