Rakennekynnet

Rakennekynnet ja oman kynnen geelivahvistus 


Rakennekynnet ovat oiva keino saada käsiin lisää näyttävyyttä. Käytämme salongissamme ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita tuotteita. Kynnet suunnitellaan ja tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioiden asiakkaan työn ja mahdolliset harrasteet. Valmiit kynnet voivat olla pituudeltaan lyhyet tai pitkät. Teemme rakennekynnet aina muoteilla, joka takaa parhaan kestävyyden. Muoteilla tehtynä rakennekynnet voidaan tehdä myös lyhyeksi purtuihin kynsiin. Rakennekynnet kruunaavat kaunis, yksilöllinen koristelu, jonka voi vaihtaa vaikka joka huollon yhteydessä erilaiseksi.


rakennekynnet  ranskalaisittain

Oman kynnen vahvistus geelilakalla/kestolakalla

Oman kynnen geelivahvistus on oikea valinta henkilölle, joka ei halua kynsiinsä lisäpituutta, mutta kaipaa tukevaa vahvistusta esimerkiksi kynsien lohkeilun takia. Vahvistus tehdään ohuelti rakennegeelillä oman kynnen päälle. Kynnet voidaan viimeistellä, asiakkaan halutessa, yksilöllisellä koristelulla/designilla.



Rakennekynsiä ja oman kynnen geelivahvistuksia tulee huollattaa säännöllisesti, suositeltava huoltoväli on 3-4 viikkoa. Lisäksi kynsiä tulee huoltaa myös kotona. Kestolakkauksessa huoltoväli on lyhyempi




Kotihoito-ohjeet kynsille:


Kynsinauhaöljyä on hyvä käyttää päivittäin. Kynsinauhaöljyä voi laittaa myös tipan rakennekynnen alle. Käythän myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta päivittäin.
Käytä kumihanskoja siivotessa ja puutarhatöissä
Älä nypi tai pure kynsiä tai ihoa.
Rakennekynnet ovat vahvaa materiaalia, mutta älä käytä niitä työkaluna esim. tölkkejä avatessasi.
Pitkien kynsien alle kerääntyy helposti likaa. Huolehdi siis päivittäin kynsien puhtaudesta, käytä kynsiharjaa.
Kynsilakkaa voit käyttää, mutta poista se tullessasi huoltoon. Näin säästät aikaa kynsihuollossa itse huoltoon ja saat varmasti toivomasi kynnet. Kynsilakan poistossa käytä asetonitonta kynsilakan poistoainetta.
Kynsiä voi lyhentää paperiviilalla, mutta toivottavaa on, että kynsien lyhennys tapahtuu huollon yhteydessä.
Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki, varaa korjausaika. Liimattu kynsi kerää helposti likaa ja kosteutta aiheuttaen pahimmillaan pahan bakteeritulehduksen.
Varaa kynsihuolto mieluiten jo laiton yhteydessä. Näin varmistat, että saat tarvitsemasi huoltoajan sinulle parhaaseen ajankohtaan.
Kynnen kasvaessa on normaalia, että rakennekynsimassa liikkuu kynnen mukana eteenpäin. Näin ollen myös koristeet ja kynnen design siirtyvät viikkojen aikana eteenpäin.

Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:
Facebook: tästä:

Kosmetologi Anna Hämäläinen, yrittäjä 

Parturi-Kampaaja Marianne Ahlamo, blogin päätoimittaja