Jalkahoito - terveyshyödyt

Mitä hyötyä jalkahoidosta on? 

 



 Kauniit ja terveet jalat vaativat säännöllistä hoitoa. Jos kotona tehtävä jalkavoiteen käyttö ja kevyt raspaus ei riitä, kannattaa varata aika jalkahoitoon. Ammattilainen osaa suositella oikean kotihoidon ja tuotteet sekä tarvittavien hoitokertojen määrän.
Kiputilat helpottavat, kun virheasennoista johtuvat kovettumat poistetaan. Jaloissa on paljon akupisteitä, joita kovettumat painavat entisestään. Verenkierto tehostuu ja kuona-aineet poistuvat kun hierotaan.. virkistää mieltä. 
etenkin vanhuksilla liian pitkälle kasvavat varpaidenkynnet aiheuttavat itsessään virheasentoja. Liian pitkät kynnet voi aiheuttaa myös ihon rikkoutumisen ja sitä kautta infektioriskin. Sama esim. kantapäiden halkeamissa.
Tilanteen vaatiessa kosmetologi ohjaa asiakkaan eteenpäin esim. lääkärin vastaanotolle.





Minkälaisia jalkahoitoja meillä tehdään?

Meillä on saatavilla kaksi erilaista jalkahoitoa: klassinen ja hemmotteleva hoito.
Klassinen hoito kannattaa valita, jos jaloissa on selkeästi hoidettavaa esim. karheutta ja kovettumia. Hoitoon kuuluu jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito ja hieronta. Halutessa hoitoon voi lisätä lakkauksen. Lakkaus tehdään hygieenisesti uudella kynsilakalla, jonka asiakas saa kotiin mukaan. 
Jos jalkasi ovat muuten hyvässä kunnossa, mutta kaipaat kosteuttavaa ja rentouttavaa käsittelyä, niin valitse hemmotteluhoito. Se sisältää kylvyn, kuorinnan, naamion ja hieronnan.


Kesäksi jalat kauniiksi!

Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:
Pinterest tästä:


Teksti Kosmetologi Laura Huusko, Yrittäjä
Kuvat Parturi-Kampaaja Marianne Ahlamo