Hiusten hoito kesällä


Hoitotuotteet kesällä


Kesäkuu on ollut ilmojen puolesta varsin hyvä! Aurinko on paistanut ja lämmintä on riittänyt. Aurinko ja mahdolliset mökki-ja festarireissut voivat vaikuttaa hiusten hyvinvointiin. Nyt on hyvä hetki helliä hiuksia.. Kesämökillä ja esimerkiksi ulkomailla pestyt hiukset voivat olla mineraalien kerryttämät ja jopa väri on voinut muuttua kellertäväksi tai vihertäväksi. Mineraalipoisto-tuotteet saavat hiuksistasi taas elinvoimaiset ja helpommat käsitellä. Monesti värikin kirkastuu ja hiuksista tulee taas helposti käsiteltävät. Metallia sisältävä hius on karkea, mikään hoitoaine ei tunnu selvittävän hiuksia ja vaaleat raidat saattavat himmentyä.


Sim Sensitive Ds metallinpoistoon ja hiusten kirkastukseen


Lisäksi tarjolla on rauhoittavia naamiohoitoja hiuspohjalle.  Meillä uutena tulokkaana System-4 –sarjan lisäksi on Kerasilk Revitalize.  Kerasilk-Revitalize uudistaa hiuspohjaa ja tekee sen raikkaan tuntuiseksi.

Kerasilk-Revitalize hiuspohjalle

Kuivat latvat ovat monelle tuttu juttu. Meidän ehdottomasti hoitavin sarja on Goldwellin Kerasilk-sarja. Kampaamossa tehtävällä hoidolla saat jopa 10 pesua kestävän vaikutuksen. Tarjolla on erilaisia hoitoja, joista löytyy varmasti sinullekin haluttu lopputulos. Kerasilk tekee hiuksista ihanan sileät ja jäntevät. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä hoitoa! Kotihoitotuotteet kannattaa napata myös mukaan, näin saat pidettyä hiusten kuntoa yllä myös kotona. Ja saat nauttia ihanista hiuksista pitkään.
Jos hiuksesi tuntuvat karheilta ja ovat kiillottomat, tehohoitoa voi käyttää kuurina joka pesussa. Omissa hiuksissanu olen huomannut ison eron, kun aloitin käyttämään tehohoitoa joka pesussa. Suoristusrautaa tuli käytettyä joka päivä, koska hiukset olivat kiillottomat ja epäsiistin näköiset. Nyt en ole tarvinut suoristusrautaa kun muutaman kerran pyörteen oikaisuun!

Kerasilk-tuotteita hiusten hyvinvointiin

 

Tuotesarjan linjat:

KERASILK CONTROL 
Karheille, pörröisille ja hallitsemattomille hiuslaaduille. Erinomainen luonnonkiharalle.

KERASILK COLOR
Voimakasta kosteutusta hiuksiin. Maksimoi värikiillon hiuksessa.

KERASILK RECONSTRUCT
Pitkäkestoinen muutos. Hoidetut, taipuisat ja terveeltä näyttävät hiukset. Kuiville, hauraille ja huonokuntoisille hiuksille. Emme suosittele tätä jos sinulle on tehty Olaplex-käsittely.

KERASILK REPOWER VOLUME
Tämä palvelu vahvistaa ja antaa rakennetta hiuksiin. Ohuille, hennoille ja normaaleille hiuksille.


Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:
Pinterest tästä:


Parturi-kampaaja Marianne , Blogin päätoimittaja sekä kassavastaava