Erikoiskasvohoidot

Radiofrekvenssihoito

 

Meillä Hiuspisteen Kosmetologit tekevät ihania ja tehokkaita erikoiskasvohoitoja. Tässä postauksessa Kosmetologi-Laura kertoo tarkemmin mitä esimerkiksi Radifrekvenssihoito tarkoittaa.  

Radiofrekvenssi on suosittu ja tehokas hoito, jolla voidaan hoitaa mm. seuraavia ihon ongelmia: ihon velttous, juonteet, akne- tai venymäarvet, couperosa, kaksoisleuka, laajentuneet ihohuokoset, ruusufinni ja ihon sameus. Hoidon voi tehdä myös vain heleyttämään ja napakoittamaan ihoa esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia. 

tarkastamme ihosi kunnon ja valitsemme yksilöllisesti sinulle sopivat tuotteet. Mm. couperosa-iholle, pigmenttimuutoksista kärsiville tai aknearville hoito soveltuu erinomaisesti. Myös jos haluat ihollesi kirkastusta tai kiinteytystä, tämä hoito on oikea valinta.




















Mitä ihossa käytännössä tapahtuu?

Hoidon teho perustuu radioaaltoihin, jotka muodostavat lämpöä kudokseen. Tämän seurauksena kollageenisäikeet ”kutistuvat” (iho kiinteytyy) ja kollageenin ja elastiinin muodostuminen tehostuu.
Iho vahvistuu ja lisäksi hoito saa aikaan pintaverisuonien ja rasvasolujen pienenemistä.
Verenkierron tehostumisesta johtuen nesteet ja kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista.
Lisäksi hoidossa tehdään ns. imeytysvaihe eli elektroporaatio, jossa ihoon tehdään sähkön avulla ohuita mikrokanavia, joiden kautta valitut tehoaineet imeytyvät tehokkaammin ihoon. Nämä kanavat sulkeutuvat pian hoidon jälkeen.


Hoidon hyödyt?

Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu heti heleämmältä ja napakammalta. Punoitusta voi ihosta riippuen esiintyä, mutta iho näyttää silti hyvältä. Ei tarvita toipumisaikaa, voit mennä vaikka illalla juhliin.  Hoito myös tuntuu miellyttävältä ja rentouttavalta vaikka onkin tehokas.
Hoidon voi tehdä sarjana esim. 3 tai 5 kertaa (hoitovälit katsotaan tapauskohtaisesti) tai yksittäisinä hoitoina aina tarpeen vaatiessa. 


Milloin hoitoon ei kannata tulla? 

Hoidon tekemisen esteitä ovat sydämentahdistin, pitkäaikaiset sairaudet ja raskaus. 

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit ottaa meihin yhteyttä! 

Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:

Kosmetologi Laura Huusko, yrittäjä