Keltainen väri hiuksissa

Keltainen on muodikas piristys väriin



Oletko pistänyt merkille, kun menee kauppakeskuksen kauppoihin pyörimään saattaa huomata keltaisia vaatteita joka puolella. Itse ainakn pistin tämän merkille muutama päivä sitten. Joku hetki sitten keltainen ei kuulunut suosikkiväreiheni, mutta mielipiteeni on vähitellen muuttunut. Keltainen näyttää tosi raikkaalle ja vaihteeksi piristävälle värille. Keltainen näyttäisi olevan siis tämän kevään ehdoton muotiväri!
Samaa on huomattavissa myöskin hiusrintamalla! 
Goldwellin tämän kevään remix-mallistossa on keltaista mukana. Näistä kuvista voi hyvin napata inspiraatiota omaan väriin. Voidaan tehdä hiusten väliin vaikka muutama osio keltaisella ja vaikkapa sinisellä. Koko päätä ei tarvitse värjätä välttämättä.
Muutama hetki sitten toteutin työkaveri Miljalle hänen toiveiden mukaisen värjäyksen. Pitkään pinkkitukkaisena viihtynyt Milja vaihtoikin värin tällä kertaa hänelle erilaiseen väriin!



Jotta väri ei olisi ihan tavallinen , pieni keltainen osio on todella raikas hiusten seassa. Yleensä keltaista halutaan välttää viimeiseen asti, mutta tässä se toimii :) Osio on niskassa ja pelkästään yhdessä teippipidennyksessä. Se on kätevä tapa lisätä hillitysti jotain ekstraa väriin.
Keltainen tehtiin kc art suoravärillä, joka on oikeastaan neon keltainen.
Tässä vielä Yksi Helin tekemistä keltaisista koko päähän. Tähän on käytetty Elumen-suoraväriä.



Rohkeasti kokeilemaan kevääksi jotain uutta kivaa!


Ajanvaraukseen tästä:
kotisivut tästä

Instagram tästä:

Parturi-kampaaja Marianne , Blogin päätoimittaja sekä kassavastaava