Barcelonan kilpailureissu




Käväisimme toissa viikonloppuna Barcelonassa Goldwell ColorZoom '17 loppukilpailussa, jossa Saana edusti liikettämme ja Suomea Creative-kategoriassa. Ilma oli lämmin ja aurinkoinen koko matkamme ajan, ja kaupunkihan oli aivan upea matkailukohde kaikkine nähtävyyksineen.






Barcelonaan oli kerääntynytkin varsin suuri, noin 3000 ihmisen joukko seuraamaan kilpailuja ympäri maailmaa. Kilpailijoita oli 38 maasta, yhteensä 97. Kilpailuaikaa oli kolme tuntia, jossa ajassa kilpailijoiden tuli toistaa liveyleisön edessä jo aiemmin luomansa kilpailutyö.









Livekipailun lisäksi tapahtumassa esiteltiin Goldwellin ja KMS:n uutuustuotteita, sekä järjestettiin koulutuksia, ja nähtiin ensi vuoden trendisuuntauksia.




Kilpailupäivä päättyi upeaan Galaan, joka sisälsi huikeita esityksiä, sekä hiusmuotinäytöksiä, ja huipentui palkintojenjakoon. Tänä vuonna voitot menivät Singaporeen, Venäjälle ja USA:han. Saanan lopullista sijoitusta joudumme vielä hetken odottelemaan, sillä tapahtumassa paljastettiin vain mitalisijoitukset.






Ensi vuonna loppukilpailu käydään Torontossa, Kanadassa. Ja aivan varmasti koitamme olla mukana myös siellä!











Suurkiitos kaikille kovasta kannustuksesta ja tsemppaamisesta!!