Hiuksille hoitoa kesän jälkeen

Vaikkei kesä ollut ihan suotuisa ilmojen puolesta, ovat hiuksesi varmasti hoitoa vailla. Kesämökillä ja ulkomailla pestyt hiukset voivat olla mineraalien kerryttämät ja jopa väri on voinut muuttua kellertäväksi tai vihertäväksi. Kampaamoissa tehtävät mineraalipoistot saavat hiuksistasi taas elinvoimaiset ja helpommat käsitellä. Lisäksi tarjolla on rauhoittavia naamiohoitoja hiuspohjille, jos päänahkasi on esimerkisi palanut auringossa tai jos hiuspohjasi tuntuu kuivalta ja kireältä .

Kuivat latvat ovat monelle naiselle tuttu asia, ja miksei miehillekin. Hiustenleikkaaminen on yleensä se ensimmäinen oiva vaihtoehto tähän ongelmaan, mutta ratkaisuja voi olla muitakin. Oletko kuullut Goldwell:n Kerasilk-tehohoidosta hiuksille? Hoitokerralla jopa 10 pesua kestävä vaikutus. Tarjolla on erilaisia hoitoja, joista löytyy varmasti sinullekin haluttu lopputulos. Hoidot ovat hinnaltaan 35€ ja leikkauksen yhteydessä kampaamo-/parturileikkaus +15€.


KERASILK CONTROL 

Karheille, pörröisille ja hallitsemattomille hiuslaaduille. Erinomainen luonnonkiharalle.
 

KERASILK COLOR

Voimakasta kosteutusta hiuksiin. Maksimoi värikiillon hiuksessa.

KERASILK RECONSTRUCT

Pitkäkestoinen muutos. Hoidetut, taipuisat ja terveeltä näyttävät hiukset. Kuiville, hauraille ja huonokuntoisille hiuksille. Emme suosittele tätä jos sinulle on tehty Olaplex-käsittely.

KERASILK REPOWER VOLUME

Tämä palvelu vahvistaa ja antaa rakennetta hiuksiin. Ohuille, hennoille ja normaaleille hiuksille.


   
Kuva Heli Sjölund @tmi_helisjolund