Hiustenvärjäys ja värin ylläpitäminen kotona

 Värin ylläpitäminen kotona

Kampaamoista löytyy moneen lähtöön erilaisia tuotteita kotivärjäykseen sekä värien ylläpitämiseen. Suosituimpia näistä on hoitona toimivat suoravärit sekä sävyttävät shampoot. Tuotteisiin on tärkeää saada ammattilaisen mielipide sekä käyttöohjeet. Jokainen hius on erilainen ja erilaisessa kunnossa ja on hyvä tietää, että kotona käytettävät tuotteet voivat olla esteenä tai vaikuttaa joihinkin lopputuloksiin hiustenvärjäyksessä.

Shampoista yleisin tiedossa oleva on hopeashampoo. Hopeashampoolla ei toivotut keltaiset vivahteet pysyvät poissa kotonakin. Tuotteita löytyy eri pigmenttisinä, voimakkaasti pigmenttiä sisältävät shampoot taittavat tehokkaasti lämpimiä sävyjä, jolloin lopputulos pysyy mahdollisimman viileänä. Liiallinen käyttö voi kuitenkin johtaa sinertäviin tai violettisiin lopputuloksiin. Hopeashampoot sopivat vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille, mutta myös ruskeahiuksiset voivat käyttää tuotetta halutessaan viileitä lopputuloksia.
Shampoista löytyy myös eri värejä, punaisia, ruskeita, kupareita jne joita on helppo käyttää kotona värjäyksien välillä.


Värilliset hoitoaineet sisältävät suoravärejä. Värejä löytyy laajasti shokkiväreistä mustaan. Joidenkin tuotteiden kanssa suositellaan kumihanskojen käyttöä, mutta yleisesti tuote irtoaa käsistä saippua pesulla. Tuoteohjeet suosittelee käyttämään näitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, mutta halutessa tarkempaa levityslopputulosta tuotteet voi levittää myös kuivaan tukkaan ennen pesua. Näiden tuotteiden kanssa kannattaa olla tarkkana käytössä. Suoravärejä voi olla erittäin vaikea poistaa hiuksesta, joten keskustele kampaajasi kanssa onko ajatuksissa joitain jatkosuunnitelmia, joita kotikäsittely voisi haitata.



Niin sanottuina "kertakäyttö" tuotteina toimii tyvisprayt. Jos sinulla on tyvikasvua ja kampaaja-aikaan on vielä tovi niin värilliset tyvisprayt pelastaa päivän. Värejä löytyy vaaleista mustiin. Tyvisprayt lähtevät shampoo pesulla pois hiuksesta (joskus voi vaatia kaksi shampoo vaahdotus kertaa). Meiltä löytyvät Vision Cover up:it eivät lähde valumaan vesisateella, joten kesäjuhliin tai festareille tämä on hyvä ja edullinen valinta! Cover up:sta löydät tiedoa edellisestä blogikirjoituksesta.



Meillä uutena tuotteena ulosmyynnissä myös ammoniakittomat ja hajusteettomat Four Reasonsin kestosävytteet. Tuote peittää harmaat hiukset 70%. Värjäyksestä jää kuultava ja eloisa. Väri levitetään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja vaikutusaika on 30min. Tuote EI vaalenna jo värjättyä hiusta.


Kotisivut: https://www.lehtomaenhiuspiste.fi/
Ajanvaraus:  https://lehtomaenhiuspiste.avoinna24.fi/company