Mineraalikertymiä eli metallia hiuksissa

Hiukset vihertävät, pesun jälkeen hiukset tuntuvat edelleen likaisilta ja raskailta kuin olisi täynnä muotoilutuotteita, murtuvat latvat... onko tuttua? Syynä tähän on yleensä veden aiheuttamat mineraalikertymät hiuksissa ja syväpuhdistava shampoo ei yksin riitä poistamaan tätä inhottavaa ongelmaa. 

Kampaamossamme tehdään metallinpoisto-palveluita, joita tarpeen tullen voidaan tehdä useamman kerran. Sekä meiltä löytyy kotiin myytävät laadukkaat hajusteettomat CX correctorin-tuotteet.

Myös kotona on mahdollista tehdä metallinpoistoa, mutta suosittelemme ammattilaisen ensin tarkistavan tilanteen. Apteekista saatavaa askorbiinihappoa (käytetään elintarvikkeiden säilömiseen) sekoitetaan lämpimään veteen ja levitetään hiuksiin. Vaikutusajaksi yleensä riittää muutama minuutti jonka jälkeen hyvä huuhtelu, sekä suosittelemme käyttämään käsittelyn jälkeen CX-correctorin tuotteita.

Mineraalien-, kloorin- ja muotoilutuotteiden jäämien poisto parantaa väri- ja permanenttikäsittelyjen tulosta huomattavasti.

Tervetuloa Meille pitämään huolta hiuksistasi.