Uutuuksia, uutuuksia!

Hiuspisteelle on tullut ihania uutuuksia <3

Ensimmäisenä uutuutena Matrix-tuotesarja:

Total Results on laadukas, tehokas ja melko edullinen tuotesarja. Siitä löytyy shampoot sekä hoitoaineet jokaisen yksilölliseen tarpeeseen. Tuotelinjoja on yhteensä 8. Kaikkia shampoita voi yhdistää eri tuotelinjan hoitoaineisiin ja muihin tuotteisiin. Total Results-sarjaan kuuluu myös muotoilutuotteita, kuten suolasuihke, lämpösuoja ja kuivashampoo.


Näihin tuotteisiin löytyy nyt täydellisesti yhteensopivia föönejä:

Dynamica 3400 Pro-fööni on ammattilaistasoinen fööni, josta löytyy värivalikoimaa saman verran kuin edeltävissä tuotteissa. Nyt saat siis föönin sekä tuotteet sävy sävyyn ja ne toimivat kylpyhuoneessa pienenä sisustuselementtinä. Fööni on saanut British Hair Awards 2015-palkinnon, jossa kuluttajat sekä kampaajat äänestivät vuoden parhaan föönin! Eli tämä todellakin on tehokas kuivain.







Lisäksi saimme valikoimaamme uusia muotoilurautoja, joista myös löytyy näitä ihania värejä!
Rauta on ammattitasoinen, sopii kaikille hiuslaaduille ja erilaisiin hiustyyleihin. Siinä on pyöristetyt kulmat, jolloin kiharienkin teko sujuu näppärästi takkuilematta. Rauta sisältää Argan Oil-pinnoitteen mikä mahdollistaa kiiltävän ja sileän viimeistelyn. Lämpötilan saa säädettyä 120*C-220*C. Mikä hienointa, tämä rauta sammuttaa itse itsensä jos sitä ei ole käytetty kymmeneen minuuttiin.






Kaikista hienoin uutuus, ainakin meidän mielestä on Markkinoiden ensimmäinen langaton muotoilurauta!
Raudassa on ladattava akku, mikä kestää n. 45minuutin käytön, joten sopii hyvin viikonloppumatkalle tai miksei ihan arkisinkin. Etenkin kiharoiden teko sujuu näppärämmin tällä, koska johto ei tule missään vaiheessa eteen. Raudassa on Macadamia-öljy ja Arganöljy pinnoitteena sekä keratiinilevyt. Näin varmistetaan todella helposti hiuksessa liukuva ja sileä pinta. Kaksi eri lämpötilaa. Sisältää upean glitterpussin, missä voi antaa raudan lämmetä sekä kuljettaa helposti mukana.