KMS CALIFORNIA Season Party 2014

Meillä oli etu päästä seuraamaan upeaa KMS California Season Party iltaa. Sörnäisten Kattilahallissa järjestetty tapahtuma yllätti ainakin minut upeudellaan. Kaikki palaset oli kohdallaan näissä bileissä ja tapahtuma oli hyvin järjestetty. Ilta alkoi tervetuliaismaljoilla ja -puheilla, joista jatkettiin nauttimaan herkullista luomuruokaa. Tällä kertaa tarjolla oli kreikkalaista antipasto tyyppistä ruokaa, ja todellakin kaikki siis luomuna.

Mutta sitten itse asiaan, eli näytökseen! Näytöksen aloitti ihana siro balleriina, sekä huikeat ilma-akrobatit!

Kuva: Laura Matikainen



Itse mallit voisi jakaa neljään eri ryhmään: Pehmeät vaaleat, Rohkeat Tummat, 20- luvun lentoemännät, sekä Seksikkäät Miehet. Kerron näistä kaikista vielä erikseen, nämä on tosin nyt vain omia mielipiteitäni, te voitte kertoa myöskin omanne. ;)

Pehmeät Vaaleat: Upeita kampauksia, joissa kaikissa näkyi pehmeys ja naisellisuus. Kookkaissa kampauksissa rakenteet olivat pehmeitä ja muodot pyöreitä ja naisellisia. Laineitakin näkyi näissä. Näissä oli käytetty runsaasti isoja koristeita, jotka toistivat puvun kanssa samaa linjaa. Väkisinkin tulee mieleen morsiuskampaukset.

Kuva: Laura Matikainen

 Kuva: Laura Matikainen

Kuva: Laura Matikainen


Rohkeat tummat: Huomattavasti edellistä rajumpia ja jotenkin ylväämpiä, mutta silti pehmennettynä pöreillä muodoilla. Jotenkin itselleni tuli näistä vähän eläimellinenkin fiilis. Kampaukset oli täynnä erilaisia yksityiskohtia, koristeina pongasin ainakin "harsomaisia juttuja", erilaisia koruja sekä sulkia. Upeasti yhteen sopivissa vaatteissa oli käytetty paljon ketjuja, turkista ja nahkaa.


Kuva: Laura Matikainen

Kuva: Laura Matikainen

Kuva: Laura Matikainen


"20-luvun lentoemännät": Jälleen todella supernaisellisia ja kauniita kampauksia. Tästä mallistosta löytyi rusettia, laineisia polkkahiuksia, poninhäntä korotetulla etuhiuksilla, sekä etuosapainotteisia nutturoita. Itse aistin näistä jotain 20-lukumaista, ja jostain syystä myöskin lentoemäntämäistä henkeä.


Kuva: Laura Matikainen


Seksikkäät Miehet: Kuten arvata saattaa, nämä seksikkäät miehet varastivat jälleen shown kampaajien edessä. ;) Pakko sanoa että näiden mallien kohdalla huomio taisi aika monella kiinnittyä enemmän vatsalihaksiin kuin hiuksiin. ;) Vaikka hiukset ei yhtään huonommaksi jääneetkään. Miesten hiukset olivat hyvin toteutettuja, värit luonnollisia ja leikkaukset tukivat jokaisen persoonaa. Edelleen miesten hiuksiin leikataan malleja jotka toimii useilla: alaosa leikataan usein lyhyemmäksi, ja päälliosaan jätetään enemmän pituutta jotta voidaan muunnella hiuksia erityylisiksi.

 Kuva: Laura Matikainen

Kuva: Laura Matikainen



Illan kruunasi ihana ja upea hiuksinen Jannika B.

Kuva: Laura Matikainen


Huippu näytös, todella upeat mallit, sekä hauska tapahtuma! Kiitos KMS CALIFORINIA-tiimille!

Kuva: Laura Matikainen

Kuva: Laura Matikainen

Kirjoittajana tällä kertaa: Heli Sjölund, Kuvat: Laura Matikainen