Color Zoom 2013 lähestyy

Juuri, kun olemme saattaneet Hair and Beauty 2013 -kilpailut menestyksekäästi loppuun, niin ryhdymme uusiin haasteisiin ja uudet visiot jo pyörivät mielissämme. Joka vuotinen Color Zoom -valokuvakilpailu lähenee. Me hiuspisteeläiset osallistumme tänäkin vuonna kilpailuihin ja parhaillaan kampaajamme ja meikkarit ideoivat päät sauhuten uusia ideoita kilpailua varten. Kyseessä on värikilpailu, joten tulette varmasti näkemään uusia ja jännittäviä värjäyksiä kilpailukuvissamme.

Vaikka katsommekin jo eteenpäin, niin juhlikaamme silti vielä Hair and Beauty 2013 -kilpailuissa menestyneitä Caroline Hermusta ja Kerttu Johanssonia. Caroline voitti Suomenmestaruuden ja Kerttu sai hopeaa, eli Hiuspiste nappasi kaksoisvoiton! Mitalikahveja juodaan kakun kera Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä tiistaina 19.3. klo 10.00-19.00. Tervetuloa!

Kuva: Heli Sjölund


Tässä meidän hiuspisteeläisten kilpailukuvia Color Zoom 2012 -kilpailusta. Kilpailussa menestyivät Laura Ollikainen ja Kerttu Johansson. Tässä meidän viime vuoden kilpailukuvat.

Laura Ollikainen Creative -sarjan 4. sija

Kerttu Johansson New Talent -sarjan 5. sija






Kuvat: Derek Latham ja Anna Jarske

Oikein ihanaa keväänodotusta kaikille!