Turuun reissusta


Nyt on Turussakin käyty kouluttautumassa, peräti kahteen kertaan. Ekalla reissulla Outi ja minä, toisella myös Jenna meidän eväänä. (Evääthän piti olla, kun matka on niin pitkä!?) Ekalla kerralla yövyttiin Omenahotellissa, joka kaikessa yksinkertaisuudessaankin sai meidät eksymään. Onneksi ei ehditty soittaa vihaista puhelua infoon, kun ei ovikoodit pelaa. Asiaa auttoi siirtyminen oikeaan kerrokseen... Seuraavana päivänä oli ohjelmassa suunnistus koulutuspaikalle Verkatehtaalle, joka löytyikin helposti. Parkkipaikallekin löytyi reitti yksisuuntaisten teiden kautta (jota tietty kuljettiin väärään suuntaan) ja jalkakäytävien poikki. Kyllä siellä muutkin teki niin... Turussa on erilaiset liikennesäännöt nääs.

Koulutus ja kouluttajat olivat mukavia ja asiantuntevia, luultavasti sen vuoksi siellä ei mitään kommelluksia sattunutkaan. :D

Seuraavalla viikolla pistäydyttiin uudestaan Turussa samassa paikassa, mutta eri koulutuksessa. Outi ei hukannut puhelintaan kun kerran vaan... Eikä avaimetkaan tainneet hävitä kertaakaan. ;)
Tosin Jennahan taisi ajaa, joten avaimet oli Jennalla koko ajan.. :D Tällä kertaa yövyttiin hotelli Helmessä. Me Jennan kanssa käytiin illalla yhdeksältä petiin kuin kunnon vanhukset ainakin, kun Outin ilta jatkui vielä.
Outi pääsi onneksi seuraavana päivänä lepäämään meidän koulutusmallina. :)
Kotiinpaluumatkalla ihasteltiin taas iiiihania maisemia, joita siellä on kuulemma vilisemällä. Itsehän olen niin juurtunut tänne Kouvolaan, etten kauneutta muualla näekään. :D

Sellaista tällä kertaa. Tervetuloa siis Dermaroller mikroneulaushoitoon tai Elsa Hjeronymuksen kemialliseen ihonpuhdistukseen!

Terveisin Laura V.