Tahko 2011

Taas kerran on "mäkiä noustu ja laskettu" koko vuoden edestä Goldwellin järjestämällä Tahkon matkalla. Eihän me siis tietenkään mihinkään rinteeseen päästy, mutta sanotaanko nyt sitten vaikka pyllymäkiä.. ;) Jo menomatkalla yhdessä päätettiin että näillä matkoilla on kyllä ihan ehdottomasti parasta että pääsee tapaamaan ihmisiä, uusia ja vanhoja tuttuja. Ihan sama minne mennään, aina on kivaa. :) Tästähän vois vaikka tehdä käytännön testinkin, viedään sama porukka vaikka pohjanmaalle ja katsotaan voisiko siellä kerrankin olla hauskaa.. ;))

Matkallehan meitä lähti Roosa, Outi, Eija ja Kepa.. nii ja Mie.. ja Ihana Irmeli tietty. Ja SINI tietty ( sori Sini.. :D)!!! Eihän me ilman meidän paparazzia pärjättäis, ei sitten millään. <3 Täs myö ollaan ihanina ( mutta missä on SINI???):


Oikeestikin toi on jo tokana iltana otettu, mut tässä on sit meidän ekan illan hurjista pippaloista by Outi ja Mie :


Heh... Uskotteko jos sanon et tänään on niiiiiiiin huono päivä, että lukuisista yrityksistä huolimatta toi kuva näyttää aina vaan tuolta.. :D ( ...ja me tuolta.. :P) Ollaan me tiedetty että tietokoneet on fiksuja, mutta että ihan näin fiksuja että osaa piilotella juomiakin.. ;D Tai ehkä se on vaan niin että ainoastaa mulla on se semmoinen ihmekone joka tekee kaikenlaista.. mm. poistaa blogin kaikki kuvat että on hyvä syy tehdä ihan kokonaan uusi blogi.. 

Mutta joo, niin siis se Tahko.. Tahkovuoren Piazza, tuo pipopäiden ja pesäpalloilijoiden luvattu maa... Omaa myöskin suomen ailahtelevaisimmat portsarit, tulipahan sekin taas todettua. Ei me sentään pihalle sieltä jouduttu, päin vastoin. Jälleen keskusteltiin mistä ovesta mennään, ja jonotetaanko vaiko ei. NO EI tietenkään! Onneksi pieni naisellinen kiukuttelu ( eikä yhtään lapsellinen: No mä en sit tuu ollenkaan...;))taas jälleen kerran auttoi. Tai ehkä se syy oli ihan joku muu. 

Mites me taas hypättiin heti viihteelle.. no tästä on hyvä jatkaa.. 

Ensimmäisenä iltana oli Goldwellin järejstämää ohjelmaa yhteisen illallisen muodossa, juurikin siellä Piazzassa. Mukavan leppoisa tunnelmahan siellä oli.. kunnes meidät johdateltiin sivukabinettiin ja siellä "leikkimielinen" piinapenkki kaikille sinkuille.. :D No ei, oikeastihan se oli melkein hauskinta koko illassa.. :D


Mistähän lähtien muuten ovimiehet on säilyttäny asiakkaiden drinksuja jalkojen välissä, kun asiakkaat käy ulkona... ? Hmmm.... 

Loppuilta olikin sitten sitä perinteistä ja vähemmän perinteistä juhlintaa. Niin ja tietty karaokea: AIKUINEN NAINEN meni "HELSINKIstä-PARIISIN", ja löysi itsensä PARATIISIsta. Heh, olipas taas hauskaa.. :D



 Oli siellä joku bändikin, jolla oli joku basistikin, jolle oli hyvä adjektiivikin jollain mielessä.. mikäs se olikaan... niin joo.. helppo. ;D No joo, ihan höpöhöpö juttuja taas.. Eikä muuten ollut tällä kertaa Piazzassa osuuspankkilaisia. Eikä edes palomiehiä... oli vaan jotain jääkiekkoilijoita, ja jotain mestari-leipureita... ja jotain tyyppejä joiden ammatti kyllä jotenkin liittyi tulipaloihin ( mut ei kai kuitenkaan tulipalojen asennukseen vaan jonkun muun asennukseen..;))..eli lähestulkoon palomiehiä. No ainakin ne osaa laulaa, vaikka ei olisikaan ihan palomiehiä. Ai niin, ja parisen sataa iiiiiihanaa kampaajaa. Täs olis nää meidän muutamat ihanat taas: ( Siinähän se SINIkin on.. :D)



Mutta joo, aamu valkeni ja kaikilla oli ollut kivaa.. tai toisilla saattoi edelleen olla kivaa. Joillain ei ehkä niin mukavaa. :D Tässä välissä me jopa Eijan kanssa käytiin rinteessä, tai ainakin rinteellä. Ihan vaan kahdestaan kylläkin..tai no, oli meillä pari "leijuvaa pikku-ukkoa" mukana.. 

Pikku-ukot hiiteen ja ratsastamaan! Kyllä, ihan oikealla hevosella.. ja minäkin jopa, joka pelkään hevosia. Ihan pakko sanoa, että en ollut kyllä ihan kauhean innoissani kun kuulin että tämmöiseenkin meidät on ihana Outi ilmoittanut. Mutta se olikin oikeasti ihan positiivinen kokemus. Ei kun selkään vaan, ja siellä sitä sitten köpöteltiin pitkin maastoa. Mulla oli varmaan maailman kiltein hevonen, eikä yhtään pelottava. Laulettiinkin yhdessä, siis sen hevosen kanssa tietenkin.. Kertun heppa ei ollut ihan yhtä ihana, se päätti inhota Sinin heppaa ja potkia sitä. No mitäs tuli takapuoleen kiinni.. Täs myö ollaan heppojen kanssa. Jos mua ei näy kuvassa, ni voitte päätellä muiden ilmeistä missä määää ooooon... Kyl mäkin olin ihan oikeesti siellä... ;)


Tästä sitten kauppassa jonotuksen ja kylmän saunan kautta matkan "pääohjelmaan". Ei.. se ei ole Piazza.. Vaan Goldwellin tämän vuoden Trend Zoom hiusmuotinäytös. Itsehän olen siis tämän nähnyt jo ainakin kolme tai neljä kertaa, mutta mitäs sitten, aina voi oppia jotain uutta. Vaikka valojen käytöstä. ;) Hienosti meni jälleen, Tommin ja Päivin varmalla otteella! Ihan uutena juttuna, ja meidän mielestä showstopperina oli erään loistavan ( lue:parhaan) kilpailijan esittelemänä kampausten kilpailutekniikkaa. Arvatkaa kenen:


No meijän KEPAN tietty. :) Kepa oli niiiiiin ihku ja hyvä lavalla, toivottavasti nähdään uudestaankin. :)

Lisäksi Jari Goldwellilta pyysi yllätyksenä lavalle muitakin Hiuspisteeläisiä, Outin, Roosa ja Miut. Siellä sitten meille ojennettiin ihanat shampanja pullot hyvästä kilpailumenestyksestä..kiitos vielä kerran Goldwell ja Jari! 

Ilta jatkui juhlaillallisella, ja siitä sitten taas Piazzaan. Huomasitteko muuten että tuli jopa ihan asiaakin välillä... no syy siihen oli se et Petrin jatkoille biisi loppui ja ex-anoppikin soitteli välissä.. Anopit on ihan parhaita. :) 

Piazzassa oli seinät edelleen pystyssä ja ikkunat paikallaan...Eipä siitä illasta sitten mitään sen kummempaa kuin että Petrin sanoin: Mennään hotellille hotellille jatkoille, mennään teille meille jatkoille..... ja ensi kertaan taas. <3
 T: "Laukkukauppias"