Hair Open 2011

Jahas... taashan on mennyt iiiiihan liikaa aikaa viime kerrasta.. Paljon onkin jo ehtinyt sattua ja tapahtua sitten viime kerran...onneksi. :)

Helsingin Hair Open Hiusfestivaalit on suomen yksi isoimmista kilpailutapahtumista, ja tottahan meidät siis sieltä pongaa. Vuosia kyseisiä messuja kiertäneenä voisin sanoa että tämän vuoden messut oli minulle henkilökohtaisesti rankimmat, mutta toisaalta parhaimmat ikinä. Ehkä aloitetaan kaikkien mieliksi (ja kauhuksi?) siitä rankimmasta tietenkin..  Hiuspisteellähän on semmoinen motto että kaikkeen osallistutaan.. ja nukutaan myöhemmin..eiku.. :D Sitä paitsi, eihän sitä nyt voi nukkua, koska ikinä ei tiedä mitä kaikkea kivaa voi sillä aikaa tapahtua.. Vähän niinku että syö suklaata ja kärsi myöhemmin... Laura  V. ymmärtää tän pointin hyvin... ;)...ihana Laura.. <3

Mutta joo, takas asiaan, venäjäks back to business. Allekirjoittanut siis nukkui viikonlopun aikana noin 5 tuntia, otti 830kpl enemmän tai vähemmän ( lue vähemmän) loistavaa kuvaa..Jotain tommosia...



 Mutta enpä ollut ainut valvoja. Meiltähän oli siis kilpailuissa osallistujia Kerttu( no tietty oli.. :)), Roosa, Jenna, Laura V. ja pieni ihku Tiina. Kerttu ja Roosa veti ihan himotreenit molempina iltoina maailman parhaimman valmentajan Tarja Korjuksen toimesta. Jopa niin himotreenit, että toinen öistä venähti aamu neljään asti, ja siinä ajassa oli siis lähestulkoon kaikki tehty uusiksi, vaatteita myöten. Ja ne jotka ei vielä tiedä kannattiko tämä...niin niille kerrotaankin sitten vasta myöhemmin. Toinen motto, pidä hulluja jännityksessä.. eiku.. ;D

Mitä sit viralliset valvojat Heli ja Outi tekivät tällä aikaa.. no tietty bilettivät.. :D Hunksien ja Bilebändi Telaketjun kanssa ravintola Tivolissa. Sieltähän siis löytyi hiusfestivaalien viralliset jatkobileet. Jaa, mutta eipä niistä sitten sen enempää tällä kertaa.. Katsellaan tähän väliin vaikka kuvia bändistä, kuvaajana taaskin ihana kummitätimme ja virallinen bilepaparazzi Immu. <3




Semmosta.. :D Voi että..uskotteko että tämä on niiiiin hauskaa tämä vanhojen muistelu... ;)

Mut sit niihin parhaimpiin... eli siis Kerttuun, Tiinaan, Lauraan, Jennaan ja Roosaan.. Tietääkö kaikki jo että mulla on muuten parhaimmat duunikaverit ikinä..? ...vähänkö oon onnekas.. :))


Ai niin, eipäs kerrota vieläkään miten niissä kisoissa kävi.. Tähän väliin on pakko sanoa että Hair Openissa oli ihan mielettömiä näytöksiäkin. mm. Goldwellin näytökset kahtena päivänä.. ja sit oli jotain muitakin.. Goldwellilla oli kuitenkin messujen paras ja hienoin osasto, henkilökuntaa myöten.. :))




No niin.. nyt siis tärkeimpään, eli siihen mitä me voitettiin.. :D Täältä tulee sitten: istukaa paikoillenne,kiinnittäkää turvavyöt ja sammuttakaa savukkeet! Huiiiiiikea tiimimme:

Roosa Hannola: sijat 3. ja 4.
Laura Vihavainen: 1.sija ( eli voitto, jos joku ei tajua... ;)))
Jenna Molari: 1.sija ( eli siis taas voitto... )
Tiina Järvinen: 1.sija (siis voitto taaaaas!! Nyt on vielä pakko hehkuttaa tähän että Tiinahan oli siis tuolloin meidän "puolivuotinen", eli aloittanut oppisopimuksella syyskuussa ihan ilman mitään aiempaa kokemusta alalta... Mitähän meidän pikkuinen vielä saavuttaakaan... <3 Tiina oli ehkä yllättynein ja onnellisin ikinä tästä voitosta.. tosin en tiedä kyllä kumpi oli parempi, Hunksien juliste vai voitto.. ;)))
Ja sit vielä Kerttu Johansson: kolme kertaa 2.sija ( mitämitä ihmettä... :O no, Kepa tais vaan harjoitella ekana päivänä...)
viisi tai kuusi 1.sijaa ( Siiiiiis taaaaas me voitettiin, nyt jo niin monta, että ei olla edes varmoja kuinka monta.. :D Alkoi palkintojen jakajaakin jo vähän kyllästyttää saman nimen lukeminen aina ja uudestaan.. ;))


Nii, jee, hyvä myö. :)

Uusia kilpailuja odotellessa...

T: "Väsynyt Paparazzi"

ps. Tämähän on sit se kuva missä mä esitän et mä nukun.. :D ...äipälle tiedoksi.. ;)