Matkustelua...vihdoin... :)

Hmmm... onpahan taas ollut "kuivaa" täälläkin. Kenenköhän homma tämäkin oli...ainiin...minun... On tainnut ajatukset olla ihan jossain muualla kuin kirjoittelussa..  Mutta jospa nyt yritettäisiin pitkästä aikaa. :) Onhan tässä ollut Hiushässäkkää, Pariisin reissujakin kaksin kappalein, sekä Köpiksessäkin käytiin ihan äsken. Ai niin ja joku Wellankin risteily viime kesältä...  Hiushässäkästä ei oikeastaan sen enempää kuin että hyvin meni ja ensi kerralla vieläkin paremmin..? ;)



Eräänlainen messuosasto. :)
Toisesta pariisin matkasta en osaa kertoa mitään, jätetään se Outille, mutta omasta ja Kertun matkasta kylläkin. Eli matkahan oli siis Kertun mm-kilpailut pariisissa, OMG-Hiustapahtuman yhteydessä. Hiustapahtumahan oli kolme päiväinen, ja allekirjoittanut pyöri sillä yhden (toooosi pitkän) päivän. Itse kun en ole ennen noin isoilla hiusmessuilla käynyt, niin vähän aikaa meni ihmetellessä upeita osastoja ja varsinkin päälavaa.. 
Päälava


Kaikki tuntui olevan siellä aika isossa mittakaavassa meidän suomeen verrattuna.. Tähän ryhmään kuului myös ihmisten paljous, mikä oli jo aika ahdistavaakin. Varsinkin kun yrittää valokuvata päiden takaa, ja pituuttahan minulla on siis 164,5cm.. Ei ihan helppo homma. Toisaalta vielä huomasin, että meidät suomalaiset on oikeasti todella hyvin kasvatettu (kiitos äiti. :)) ja aika pitkälti meinattiin jäädä kyllä toisten jalkoihin..  Tosin löytyihän se paparazzi minustakin lopulta, eikä siihenkään tarvittu kuin yksi törkeä venäläisnainen joka kauniista pyynnöistä huolimatta päätti tunkea ja parkkeerata itsensä syliini.. noh, kyllä se siitä sitten hävisi, kunhan kamera oli aikansa paukuttanut takaraivoon.. :D Mutta siitä tulistuneena loppuajan kuvaustyyli oli kieltämättä aika paparazzimainen ja "tungetteleva". Muutama kuva missä selviää aika hyvin kuvauksen "vaikeus" :))
Ai niin, ja vielä tuomarisabotaasia unohtamatta... :D






Mutta itse pääasiaan, eli kilpailuihin ja erityisesti siihen KUKA VOITTI. Sehän on tietekin se pääasia... Näinhän siellä tietenkin taas meni että isäntämaa, sekä aasianmaathan ne taisi voitot viedä kotiin ( ei onneksi ollut ranskalaisilla pitkä matka kantaa pokaaleja...) Mikä ei tietenkään ollut mikään ihme juttu, pitihän niitä ranskalaisia vähän siellä lavalla hyppyyttää (kirjaimellisesti vielä :D), kun olivat ihan uudet verkkaritkin hankkineet. Muutenkin Ranskan joukkueesta voisi kyllä ottaa mallia, niin vaatetuksesta kuin tuuletuksistakin. En tiedä oliko Minna Kauppi nähnyt heidän tuuletuksia, mutta jos oli niin hyvin oli oppia ottanut.. ;) Vaatimattomuus ei kaunista, vai miten se nyt olikaan..? ;))) 




Täällä Kerttu ei siis sijoittunut mitenkään loistavasti, hyvin teki silti hommansa niin kuin aina, mutta verkkarit taisi vaan jäädä kotiin...? Tosin osa syy taitaa ollu minussakin, Kerttu ei nimittäin ikinä voita silloin kun minä olen mukana..hmmm.... ;)

Pariisista...


Kaipa me jotain muutakin siellä Ranskassa tehtiin mutta sehän ei ketään kiinnosta.. eli "lennetään" tästä sitten suoraan Köpikseen...

....Köpikseen.


Tämä oli Goldwellin uusi matka: pohjoismaiden oma Color Zoom-muodinjulkaisutapahtuma. Ja nyt ensimmäistä kertaa siis oltiin Kööpenhaminassa. Ens vuonna 2012 Oslossa ja sitten vuonna 2013 Helsingissä! :) Noista kahdesta en vielä osaa kirjoittaa...Outi kylläkin saattaisi vaistollaan tietää jo tapahtumat niistäkin.. ;)) Siitä tulikin mieleen että ollaan Outin kanssa tunnettu jo niin kauan että Outi tietää jo minun ajatuksetkin, ja mikä ihmeellisintä, jo ennen kuin minäkään ihan täysin tiedän. Siksi me ollaan aina niin hiljaisia kun ei enää tarvitse puhua.. hmm.... meniköhän nyt ihan oikein.... ;)))) Mut terkkuja Outille, miten menee? :))

Ai niin se Köpis...  Lähestulkoon suoraan pikkujouluista ( tämä oli siis tammikuussa) sinne Köpikseen lähdettiin, ja perillekin päästiin.... Ohjelmantäyteinen matka piti sisällään näytöksiä, koulutuksia sekä vähän biletystäkin. Ketäpä ne näytökset ja koulutukset kiinnostaa, eli kirjoitellaanpas mieluummin biletyksestä...

hmmm...



ööö..


....


Taisi muuten jäädä biletykset vähemmälle.. Oltiinkin Roosan kanssa aina aijoissa nukkumassa ja klo 8.00 aamupalalla, mummojen kanssa samaan aikaan... ;)...ja ihan oikeesti. Eikä tuolla kyllä voi edes leuhkiakaan enään... 
Kaipa se on sitten kerrottava jotain näytöksistä... :) Ensinnäkin on kiiteltävä hienoista lavasteista. Mallisto Play Stronghan on tehty kuvaamaan shakkipeliä, ja sieltä erityisesti hevosta. Shakkipeli näkyikin niin hiuksissa, vaatetuksessa kuin lavasteissakin. Väreinä vaatteissa korostuivat musta, punainen ja valkoinen. Hiuksiakin raidoitettiin shakkiruutu tekniikalla.. kuulostaa ehkä hurjalta, mutta ei sitä kuitenkaan ole.. ;) Allekirjoittanut voi kertoa mielellään lisää tekniikoista jos jotakuta kiinnostaa enemmän.. :)


Toisekseen on kiitettävä hyvästä ruuasta ja hmmm...kärsivällisestä palvelusta.. :D Tiesittekö muuten että meidän ihana Roosa ei tykkää perunasta, tai ainakaan sellaisesta perunasta mikä maistuu hmmm...perunalle! Mutta onneksi Köpiksessä ei perunakaan maistu perunalle, ja kaikki oli oikeasti tosi hyvää. Eikä tarjoilijoillakaan mennyt pahemmin hermot, vaikka pöydässämme istuikin yksi kasvissyöjä, yksi kala-allerginen ja yksi perunan yökkiä...(ihana oot Roosa... ;))... ja sitten vielä yksi näkymätön tyyppi joka ei koskaan ollut paikalla mutta kuitenkin söi ja joi kaiken mitä tarjottiin.... J Mutta kaiken kaikkiiaan hieno reissu, kokolattiamatoista huolimatta. ;)




Jahas, mihinhän sitten "lennettäisiin"... Noh kun ketään ei kuitenkaan kiinnosta mikään viimekesäinen Wellan risteily, niin lennetäänkö vaikka sitten tulevaan.. Eli nyt on ainakin tulossa virkistäytymispäivä Flamingossa helmikuussa ( bikinikuvia..? ), Hairopen-hiusmessut maaliskuussa sekä Goldwellin matka tahkolle huhtikuussa. Jotain juttua ehkä joskus niistäkin..? :)