Goldwell risteily2010/ Hipittelyä

 Toi edellinen oli niin hauskaa kun oli paljon kuvia niin laitetaan nyt tähänkin sitten vähän kuvia.. ainakin muistaa paremmin... ;)

Eihän siinä muistissa muuten mitään vikaa siis olisi mutta tämäkin risteily ollaan seilattu jo toukokuussa, tais olla joku lauantai tai sunnuntai... ja laivahan oli m/s Baltic Prinsess. Teema Goldwell risteilyllä oli 60-luku: Hipit/ Kennedyt. Tämmösiä hörhöjä kun ollaan niin valittiin tyttöjen kanssa sama teema, eli hipittely.. ;)))

Näidenkin kuvien paparazzina toimii ihana Immu-täti ( ainakin osassa kuvia, mutta ainaki Immun kamera on ottanut kuvia...;)))

Kepa, Outi...

..ja muut.

Tiukkaa koulutuksen seuraamista..

Tältä siellä lavalla näytti.. ;) Uusinta hiusmuotia.. ;))

Seuraavaksi tulee pienehkö "ongelmatehtävän ratkaisu".. Katso tarkkaan kahta seuraavaa kuvaa ja huomaatko mitään eroa niissä??? Voin vähän helpottaa että on kyllä Outi molemmissa.. ;)))




Ruokailemassa with Jari. Outilla on tosi "hyvää" ruokaa ilmeisesti... :)


Muut pällit syömässä.. ;)

En tiedä miten mä tuohon joukkoon sovin mutta jostain syystä allekirjoittanut sai kunniamaininnan pukeutumisestaan..Voi kyllä olla syynä sekin että oli sentään jotain päällä vaikka hipittelyä esitettiinkin.. :D

Tästä sit jatkettiin enemmän ja vähemmän ( lue: enemmän) samanlaisella meinigillä..ihan tarpeeksi mukavaahan taisi kaikilla ollakin...

....kunnes aamu kohtasi ja pientä aamupalaa piti nautiskella.. ;)

Mut onneksi ei ketään väsyttänyt.. ;)))

Koulutukset jatkui seuraavana päivänä Aikuisen naisen luennolla. Siitä ei pahemmin kuvia löytynyt mutta muuten kyllä on kuvia aikuisista naisista, tai ainakin melkein aikuisista.. ehkä... :D

Reippaita tyttöjä... paitsi toi yks viheltelijä tuolla taustalla ei oo ihan samalla kartalla näköjään... ;)))

Samat jutut jatkui koko päivän, ilmeistäkin näkyy ketä nyt esiintyy...
No näähän ne taas... tosin Sisko raukka on päässyt taas kerran tosi loistavaan seuraan.. ;)
Kivaa oli taas kerran, eipä meidän seurassa muuta voikaan olla... ;) Muuta sanottavaa ei sitten tästä olekaan. Heli kiittää ja kuittaa.